Milyen (báli) ruha állna jól egy magas, molett lánynak?
Azért kérdezem, mert a környezetemnél jóval magasab és nehezebb vagyok (180 cm és kb 85-90kg).
Lány létemre évekig birkóztam, újabban reggelente futok és néha lejártam konditerembe edzeni. De még így is vastag a combom és a karom, és nagy a fenekem és a mellem.
A környezetemben a legtöbb lány alacsonyabb és vékonyabb, és persze emiatt nőiesebb nálam. Így kicsit feszélyezve érzem magam ha öltözködésről van szó, egyáltalán em tudom, milyen fazonú ruhák állnának jól.
De nem is ez a lényeg. Tudom, hogy még messze van, de aggódom a szalagavató miatt. Lehet, hogy nem válogathatom meg, milyen szabású legyen a ruha. De szerintetek milyen állna jól egy ilyen lányon?
Én valami olyat választanék, ami lágyítja a - már elnézést - nagydarabságot, birkózó alkatot: virágminták (lehetőleg apró vagy olyan, ami trükkösen karcsúsít), nem egyféle anyag, és a fényes textíliát érdemes kerülni.
Hajszíntől is függ, de mivel fiatal vagy, nem kell ragaszkodni a feketéhez. Bordó, királykék, vagy amit magadénak érzel.
"A" vonalú vagy aszimmetrikus ruhát tudnék így látatlanban javasolni. Bonprix oldalán pl. lehet nézelődni.
Nem sértődöm meg, köszönöm a választ!
A vállammal mit lehet csinálni? (Úgy érzem kissé széles). A pántnélküli ruha előnytelen, de van "valamilyen" kivágás vagy pánt (ujjas ruha?) ami esetleg ezen is segít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!