Tapasztaltad már ezt?
Figyelt kérdés
a takko katalogusában mindig kinézek vmi rohadtjó cuccot, hogy dejóó pont ilyen kell és olcsó meg minden csak épp az üzletben nincsen
te ezt nem tapasztaltad még?
2010. máj. 22. 21:54
1/4 anonim válasza:
Igen. A Takkoban semmi sincs abból, ami az újságban van. Plusz amit utálok a Takkoban: nadrágból ilyen nagyon picike van csak. Nem vagyok kövér, de talán ha egy nadrágot találtam, ami rámjött. :S :D
2/4 anonim válasza:
itt ajánlották a takkot kék csőnadrágért, de csak rózsaszín volt, és 164es méretben:/ 170 cm vagyok. 170 cmben meg csak hagyományosak. inkább vásárolok a nyújorkerben, ott van a méretemben is (magas, nagyon vékony alkat vagyok)
3/4 maundrel válasza:
én is és a barátnőimnek is hasonló tapasztalataink vannak. én is mindig kinézek vmit az újságban, volt hogy még aznap/vagy másnap elmentem, és persze nemvolt az adott termékből. Most már nem is foglalkozok vele....
4/4 A kérdező kommentje:
én azon gondolkodom h e-mailt írok nekik mert ez egy kicsit durva már..:/
2010. máj. 23. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!