Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ribisnek gondolnátok azt a...

Ribisnek gondolnátok azt a lányt, aki kantáros gatyában jár nyáron póló nélkül? Kép a leírásban.

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 20. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
23%
#20, te tudsz szöveget értelmezni?
2017. júl. 20. 17:25
 22/31 anonim ***** válasza:
83%
Manapság ez a divat itt gyk-n, hogy valami fogyatékos rájön, hogy hülyeséget írt, akkor jön a "tanulj meg szöveget értelmezni" kártya? Teljesen jól értelmeztem, valószínűleg nálad nem minden oké mentálisan, ha még a saját magad által írt szöveget sem érted.
2017. júl. 20. 17:30
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem, de nem is jön be!
2017. júl. 20. 17:35
 24/31 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem tök jó. Kell hozzá egy ilyen stílus, kicsit sportos, "kislányos", de a képen a lányon nekem tetszik. Gondolom nem csipkés melltartóval akarnád hordani, sportmelltartóval vagy hasonlóval tök oké.

30/N

2017. júl. 20. 17:45
 25/31 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem ribis. Miért lenne az? Alig látszik ki valami a felsőtestből. Amúgy is az ilyen normál testalkatú lányokon minden jól áll. Én is hordanám,csak rám jóval nagyobb kellene :D
2017. júl. 20. 17:45
 26/31 anonim ***** válasza:
40%
Ezt remelem, munkagatyanak venned. Pl. festes, kerti munka ilyesmi. Utcara hogy nezne ez mar ki...
2017. júl. 20. 17:58
 27/31 A kérdező kommentje:
xxxxxdddd
2017. júl. 20. 18:08
 28/31 anonim ***** válasza:
Manapság felesleges ilyen kérdést feltenned, mert ezer embwe fog beszólni és közülük egy lesz az, aki értelmes dolgot ír... Tőlük úgysem tudjuk meg, hogy mi stílusos, vagy mi nem, stb.
2017. júl. 20. 19:11
 29/31 anonim ***** válasza:
Én nem, abban az esetben, ha hátul sem látszik ki a hátsó pánt, és oldalt a melltartónak vastag a pántja, és nem feltűnő, hogy nincs semmi a gatya alatt. Nekem akkor lenne igazán közönséges, ha felül kevésbé lenne zárt.
2017. júl. 21. 14:00
 30/31 anonim ***** válasza:
41%
a legértelmesebb válszt az első válaszoló adta. akár egy szolid csipkés melltartó akár egy top mindennel szuperül állna. igazából elől takar, nem közönséges csak mivel magyarországról van szó tele vagyunk földhözragadt emberekkel (nem azokról beszélek akiknek nem jön be ez a típusú farmer) akik azonnal ítélkeznek. ha neked tetszik ez az összeállítás akkor hajrá. és a mellméret k*rvára nem számít
2017. júl. 21. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!