Ribisnek gondolnátok azt a lányt, aki kantáros gatyában jár nyáron póló nélkül? Kép a leírásban.
egy pántnélküli toppal, vagy sportmelltartó szerűséggel szerintem okés, de alapvetően csak melltartó(vagy nélküle) inkább nem:)
nem kifejezetten ribis, de ilyen szerelésben inkább koraesti órákban járkálnék városban, nappal inkább nem.
fesztiválra, nyaraló övezetbe pedig simán jól mutat :)
Nem ribis, meg szerintem semmilyen szexin felöltözött lány nem ribis.
Egy nőnek csinosnak kellene öltözni, minden esetben, a nő szépsége, ereje ebből fakad.
#6 és #10 Senki sem mondta, hogy emiatt kevesebbet értek. Ez egy megállapítás volt: "valószínüleg nincs melle"
Nem kell rögtön butthurt-nek lenni. A frusztrációtokat ne itt éljétek ki, nem én tehetek róla, hogy nincs melletek.
17#
Miért? Talán mi tehetünk róla? :'D
# 17
Nekem aztán tényleg nincs mellem, mert férfi vagyok.
Én sem tehetek róla, hogy kövér vagy és tehéntőgyeid vannak, és a frusztrációdat vékony lányok leszólásán vezeted le. Ha már látatlanba személyeskedünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!