Pasik! Melyik a legszexibb szerintetek? Melyikben látjátok szívesebben a csajokat strandon?
Figyelt kérdés
Trikini:
(Én nőként erre voksolok. Szerintem szexibb mint a sima bikini. Takar és mégsem.)
Tankini:
Bikini:
2017. júl. 20. 16:02
12/17 A kérdező kommentje:
10#
Majd lesz. :*
2017. júl. 20. 16:13
13/17 anonim válasza:
#2 vagyok
Igen a bikini unalmas bár a tangás fazonnal most azért egy kicsit azon is dobtak :D kedvencem amikor ilyen kis szives kivágás van a fenéknél vagy elöl és a szivecske lebarnul a többi nem a barátnőmvek is úgy van 22F
14/17 anonim válasza:
Átlagos csajon is csak bikinit tudok elképzelni!!!
15/17 anonim válasza:
Szerintem az első csak képeken néz ki jól a modelleken, de élőben meg nagyon rossz...
Mindenképp a harmadik
16/17 anonim válasza:
Nekem a madzagos háromszög bikini a kedvencem, ha a kérdezettek közül kell választani. Az egy szál tangát még jobban szeretem.
17/17 anonim válasza:
A tankini és a trikini kissé fura.
A tankini jó lenne, ha nem lenne ott az a fekete "lepel". Vagy ha van ott valami, simuljon oda a testhez.
Szerintem a sima bikini a jó. Vagy akár az egyrészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!