Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasik! Melyik a legszexibb...

Pasik! Melyik a legszexibb szerintetek? Melyikben látjátok szívesebben a csajokat strandon?

Figyelt kérdés

Trikini:

[link]

(Én nőként erre voksolok. Szerintem szexibb mint a sima bikini. Takar és mégsem.)

Tankini:

[link]

Bikini:

[link]

2017. júl. 20. 16:02
1 2
 11/17 anonim válasza:
Bikini
2017. júl. 20. 16:12
 12/17 A kérdező kommentje:

10#

Majd lesz. :*

2017. júl. 20. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Igen a bikini unalmas bár a tangás fazonnal most azért egy kicsit azon is dobtak :D kedvencem amikor ilyen kis szives kivágás van a fenéknél vagy elöl és a szivecske lebarnul a többi nem a barátnőmvek is úgy van 22F

2017. júl. 20. 16:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Átlagos csajon is csak bikinit tudok elképzelni!!!
2017. júl. 20. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az első csak képeken néz ki jól a modelleken, de élőben meg nagyon rossz...

Mindenképp a harmadik

2017. júl. 20. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem a madzagos háromszög bikini a kedvencem, ha a kérdezettek közül kell választani. Az egy szál tangát még jobban szeretem.
2017. júl. 24. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
72%

A tankini és a trikini kissé fura.

A tankini jó lenne, ha nem lenne ott az a fekete "lepel". Vagy ha van ott valami, simuljon oda a testhez.

Szerintem a sima bikini a jó. Vagy akár az egyrészes.

2017. júl. 24. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!