Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban legszexibb egy nő?
Sok 30-40 közötti nő, meg 40 felett is, olyan hogy a
fszod ketten all. Attól függ mennyire figyel magára - alakjára.
Ezt nem lehet így általánosítani. Van, aki 18 évesen van csúcsformában, de ismerek olyan nőt, aki 30 éves korában sokkal jobban néz ki, mint amilyen 20 évesen volt. Van olyan, aki 30 éves korára iszonyatosan megcsúnyul, és van, aki 35 éves korára szépül meg. Szerintem nem csak az idő a kulcsa ennek, hanem egy sor más körülmény is. De legfőképp az, hogy az illető mennyire van kibékülve magával, mennyire él harmóniában. A boldog nő az igazán szép - kortól függetlenül.
Szóval ha férfitársam, egy nőt nem látsz elég szépnek, akkor még inkább igyekezz boldoggá tenni őt.
En 40 vagyok, es most vagyok a leginkabb elegedett magammal. Most tok jo csalnak gondolom magam😊
Mondjuk sokat is sportolok.
Meg nagyon szerencses borom van (Marmint a testemen). Pasim is imadja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!