Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ocsmány ez a cipő?

Szerintetek ocsmány ez a cipő?

Figyelt kérdés

Nényém vett ilyen cipőt magának.De egyszer valmiért nekem hírtelen kelet és kölcsön adta.Nagyon kényelmes volt a számomra.Vetem egyet mert úgy gondoltam jólesz alkalmakra meg majd jövőre a ballagásomra is.Muattam a barátnőimnek de öregesnek tartják a fazonja meg a kicsi 6 cm-es sarka miat.Tényleg mamás ez a cipő?

[link]

2017. júl. 19. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%
Hát ezt olyan 60 fölötti néniken tudom elképzelni. Én 21 évesen föl nem húznék ilyet, felőlem lehet bármilyen kényelmes..
2017. júl. 19. 18:16
 2/13 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem egyáltalán nem gáz, oké, tényleg nem a legfiatalosabb darab, de az öltözeted többi részével egyensúlyozhatod egy kicsit, mert amúgy nem néz ki rosszul.

Nem kell mindenkinek 15cm-es magassarkúban mennie.

A többiek meg fogják bánni, ha abban kell majd végigállniuk a ballagásukat, hidd el.

2017. júl. 19. 18:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
szimpla fekete magassarkú. Semmi extra nincs benne. Nőismerősömnak is van...
2017. júl. 19. 18:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ilyen, csak nem ez a műbőr, hanem iyen plüss szerű anyagból. Kényelmes, nőies, mindenhez passzol, pont jó a sarokmagassága is.

30/N

2017. júl. 19. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebben mi az öreges? Teljesen átlagos fazon.

Arról meg, hogy a 6 cm-es sarok kicsi... vannak magas lányok is. Én pl. Nem szeretek a többiek felé tornyosulni

2017. júl. 19. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Simán jó egy szagatott farmerral is vagy ha csinos akarsz lenni szoknyához is ez tipikus mindenre mindenhez jó cipő.
2017. júl. 19. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
Hát én az elsővel értek egyet,számomra is öreges ez a cipő.
2017. júl. 19. 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
De ebben mi az öreges? :D én mindig úgy gondoltam, hogy ez egy sima, egyszerű, hétköznapi, átlagos fazon
2017. júl. 19. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ítt mindig mindenki azzal jön, hogy már az általánosból is 15 centisben ballagott... hát idén volt 'szerencsém' végignézni pár ballagást, minden csajon ilyesmi volt, esetleg szélesebb vagy ritkán telitalpú, de platformos senkin.
2017. júl. 19. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem egy teljesen alap fazonú cipő. Szinte kötelező, hogy minden nőnek legyen egy ehhez hasonló. Örök klasszikus.

Egyáltalán nem öreges és mindenhez illik.

2017. júl. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!