Szerintetek ocsmány ez a cipő?
Nényém vett ilyen cipőt magának.De egyszer valmiért nekem hírtelen kelet és kölcsön adta.Nagyon kényelmes volt a számomra.Vetem egyet mert úgy gondoltam jólesz alkalmakra meg majd jövőre a ballagásomra is.Muattam a barátnőimnek de öregesnek tartják a fazonja meg a kicsi 6 cm-es sarka miat.Tényleg mamás ez a cipő?
Szerintem egyáltalán nem gáz, oké, tényleg nem a legfiatalosabb darab, de az öltözeted többi részével egyensúlyozhatod egy kicsit, mert amúgy nem néz ki rosszul.
Nem kell mindenkinek 15cm-es magassarkúban mennie.
A többiek meg fogják bánni, ha abban kell majd végigállniuk a ballagásukat, hidd el.
Nekem is van ilyen, csak nem ez a műbőr, hanem iyen plüss szerű anyagból. Kényelmes, nőies, mindenhez passzol, pont jó a sarokmagassága is.
30/N
Ebben mi az öreges? Teljesen átlagos fazon.
Arról meg, hogy a 6 cm-es sarok kicsi... vannak magas lányok is. Én pl. Nem szeretek a többiek felé tornyosulni
Ez szerintem egy teljesen alap fazonú cipő. Szinte kötelező, hogy minden nőnek legyen egy ehhez hasonló. Örök klasszikus.
Egyáltalán nem öreges és mindenhez illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!