Mit gondoltok egy ilyen csinos ruháról iskolába?
Tudom, hogy még egy hónap múlva kezdődik csak a suli, de azon gondolkoztam, hogy egy sima hétköznap elmehetnék-e így:
-Fekete rakott szoknya
-Fehér blúz, sötétkék díszítéssel
-A sulis sötétkék sál a nyakamba
-Fekete blézer
-Harisnya, vagy térdzokni
-Fekete magassarkú
Mit gondoltok róla? ^^ 18/L
A térdzoknit szerintem felejtsd el, az tényleg olyan anime-s, gyerekes dolog. A blézer meg szerintem túlzás. Mit szólsz egy ilyen felsőhöz? [link]
Ez szerintem nagyon csinos, aranyos, de mégsem túl ünnepi ezzel a pulcsival. A szoknya sem feltétlenül kell, hétköznap szerintem egy elegánsabb nadrág praktikusabb lenne pl. valami ilyesmi: [link]
A lábadat pedig felesleges magassarkúban kínoznod, vannak nagyon szép lapos bőrcipők is. Ha pedig mindenképpen ragaszkodnál egy kis sarokhoz, akkor egy 2-3 centis törpesarkú cipő is tökéletes lehet.
Szerintem ez így egy nagyon csinos s (ami talán a legfontosabb) nagyon különleges és nőies, bájos összeállítás lehet, de azért mégsem túl ünnepi, talán kicsit praktikusabb, kényelmesebb viselet (ami szintén nem elhanyagolható szempont), mint az eredeti elképzelés. Mindenesetre az irányvonal nagyon jó, hogy próbálsz egyedi, különleges lenni, nem egyszerű tucatlány. Ehhez pedig szeretnék szívből gratulálni és sok sikert kívánni! :)
Remélem, azért tudtam segíteni is. :)
Üdvözlettel:
Zsolt
Szia Zsolt!
Köszönöm a válaszodat, viszont néhány helyen beleszólnék. A szoknyához ragaszkodom, a térdzokniban viszont igazad van, inkább harisnya. ^^ A blúzban szeretem ha kicsit különlegesebb, blézerben pedig imádok lenni.
A magassarkúban is igazad van, valami laposabb kopogós cipő is jó lehet.
A dicséreteket pedig köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!