Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz kimenni az utcára melltart...

Gáz kimenni az utcára melltartó nélkül?

Figyelt kérdés
Vettem egy toppot és sajnos mindegyik melltartóm pántja kilóg, így arra gondoltam anélkül viselném, de ez nem gáz? vagy ciki?
2017. júl. 16. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, ha nem átlátszó, és nem üt át a bimbód.
2017. júl. 16. 21:46
 2/11 anonim ***** válasza:
#1 adom
2017. júl. 16. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerül benned, hogy melltartó nélkül is kimehetsz az utcára, akkor szerintem mehetsz. Már ha egészséges önkritikád van. Nekem a térdemig ér, leszarom, hogy honnan látszik ki a pánt, fel sem merül, hogy ne vegyek fel melltartót.
2017. júl. 16. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
57%
Hát ha nagyon lóg a melled, akkor miniszoknyát ne vegyél fel...
2017. júl. 16. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Léteznek pántnélküli melltartók.

Egyébként nem gáz, de függ a cicid méretétől és alakjától. Nekem pl 85b méretem van és simán eljárkálok bárhova melltartó nélkül, mert nem lógnak.

A felálló bimbókra pedig ott van a szilikonos bimbitapasz.

2017. júl. 16. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Egyébként nincs nagy mellem, 75/A.

2017. júl. 16. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha szep melled van, akkor szerintem nyugodtan. De van egy kor, ami folott kotelezove tennem a melltartot, mert nem vagyok ra kivancsi, de kiszurja a szemem a koldokeig ero melleivel a neni... tudom, kocsog vagyok, de akkoris ez a velemenyem.
2017. júl. 17. 12:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy kötsög, csak lehet, hogy valaki meg a te fejedre húzna zacskót... mindenkinek más nem tetszik. Erre van a nyakunk, hogy elfordítsuk a fejünket.

Az élet nagy tragédiája, hogy nem azért léteznek az emberek, hogy nekünk tetsszen. *sarcastic sigh

2017. júl. 17. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem se gáz, ha nem látszik hogy nincs rajtad, vagy ha tartósabb pólót viselsz. Bár amit most csinálnak ezek a 0-24 insta lányok, az nagyon röhejes. Gondolok arra, amikor a full átlátszó és vékony anyagú ruhák alá nem vesznek fel. Meg amikor épp hogy csak a közepén takar.
2017. júl. 17. 22:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem nem szokott zavarni igaz 80B vagyok de ebben a melegben egy laza ruhában szoktam menni semmi más.36N
2017. júl. 19. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!