Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fazonú fürdőruha áll jól?

Milyen fazonú fürdőruha áll jól?

Figyelt kérdés
Akitől eddig kérdeztem, mindenki más fazont mondott. Így gondoltam itt is megkérdezem. Szóval, én sem rendelkezem tökéletes alakkal. Jó húsos vastag combom van. A fenekem átlagos és teljesen lapos a hasam. A két részes a lapos hasam miatt jól mutat, de csak csípőig. Az egybe részes takarja lényegében azt ami még mutat is. De van olyan ami a combomat leplezné? A biciklis nadrág nem strandra való xd

2017. júl. 13. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Két részest válassz. Hiszen nem kell elrejteni a hasadat. És kényelmesebb is.

A lábadat nem tudod elrejteni. De nem is kell. Ha teljesen lapos hasad van és a felsőtesteddel sincs gond, akkor tuti nem túl vastag a lábad. Max. te gondolod annak, mert nem pálcika.

Próbálgass különböző alsókat. Szerintem, ami leginkább jól áll mindenkinek, ami nem túl nagy nagymama fazonú, de is túl kicsi, amiből sok kilátszik. Kicsit lehet vele játszani, ha kicsit feljebb húzod a bugyit, akkor hosszabbnak, vékonyabbnak látszik a láb. Csak nem húzd nagyon magasra, mert az nagyon '80-as évek stílus :)

2017. júl. 13. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát így látatlanba ezt nem lehet eldönteni.Küldj egy fotót.
2017. júl. 14. 10:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szándékozom magam bugyiba az internetre tenni. Ezért is írtam körül a lényeget. Aránytalanul vastag a combom, feltehetően a sok ülő munkának köszönhetően és a kevés mozgásnak, és szerintem örökletes is, mert anyám alkata is ilyen volt ennyi idősen, mint én most.

Köszi első, én is két részesre gondoltam, de valahogy egyik alsóval sem tetszett a látvány.

Mennyire ciki strandon a csípő kendő? Illetve, mikor illik hordani és mikor nem?

2017. júl. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!