Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen anyagból készült...

Milyen anyagból készült ruháhat hordjak, ha rendkívül izzadós vagyok? Hol lehet ilyen ruhákat beszerezni?

Figyelt kérdés

Ha 30 fok körüli a hőmérséklet, vagy csak fél percig kell a napon sétáljak, azonnal elkezdek nagy foltokban egész testemen izzadni. Ez a ruháimon is meglátszik.

Milyen anyagból készült ruhákat vegyek?

Hol lehet ilyeneket Budapesten kapni?

2017. júl. 10. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nejlon anyaguakat mert azok nem nedvszívó hatásuak és ezáltal hamarabb száradnak.

Nézd meg az edző ruhákat mind nejlonból gyártják nem véletlen.

2017. júl. 10. 10:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Épp ellenkezőleg. A nejlon nem szellőzik, csak még jobban beleizzadsz és még bele is büdösödsz. Épp a természetes anyagokból készült ruhák jók, mert felszívják az izzadtságot, átszellőznek és és száradnak. Emiatt érzetre is komfortosabbak, mert nem egy befülledt csupaszcsiga vagy a ruha alatt.
2017. júl. 10. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Tudtommal, és tapasztalataim alapján a pamut anyag jó választás. Igazából szinte minden boltban van, csak utána kell olvasni a címkén, hogy az adott ruha épp miből készült.
2017. júl. 10. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

2! Had írjam Én hogy pont ellenkezőleg mert ahogy írtad a természetes anyagból készült ruhák felszívják az izzadságot az igaz, csakhogy maguban is tartják! Ellenben a nejlon nem szivja a nedvességet és ezért könnyebben is szárad, épp ezért írtam példának a sportruházatot, mert abban nem találsz csak nejlon anyagúakat nem véletlen.

A természetes anyagú pont nem szellőzik át mert ha így lenne télen megfagynánk a pulóverbe , kabátba és ezért mondják hogy a nejlonharisnya semmit nem melegít! Azok a csajok akik most 30 fok kölött is harisnyát hordanak ezzel érvelnek.

Gondold át mégegyszer!

2017. júl. 10. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Francokat nem. Több tízezerért is van világmárkáktól pamut. Műszálban meg, főleg ha izzadékony vagy, a hónaljadtól a bokádig fog folyni a lé.

A szellőzés és a hőszigetelés pedig két teljesen különböző dolog.

2017. júl. 10. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Látszik, hogy nem sportolsz, próbálj meg futni, bringázni pamut anyagú ruhába....
2017. júl. 10. 16:32
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Másban nem is csinálnám.
2017. júl. 10. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a kevert szálasakat szeretem: pl pamut+ viszkóz/elasztán/esetleg még spandex. De ha bemész egy boltba, és megtapogatod a pólókat, akkor érezni lehet, hogy melyik jó anyag.

A műszálason valóban nem látszik az izzadság, de abban 100x jobban izzadsz.

A pamut is jó, viszont gyakran átüt az izzadság. Persze a színválasztástól is függ. :)

2017. júl. 10. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:

majdnem mindenkivel egyet kell értenem :)

A pamut felszívja a nedvességet, de átereszti a levegőt is! Izzadsz benne, de nem büdös - szellőzik. A nejlonban szakad rólad a víz + büdi, de sportoláshoz elmegy, főként ha egyszeri használat, utána mehet a mosásba.

2017. júl. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!