Milyen anyagból készült ruháhat hordjak, ha rendkívül izzadós vagyok? Hol lehet ilyen ruhákat beszerezni?
Ha 30 fok körüli a hőmérséklet, vagy csak fél percig kell a napon sétáljak, azonnal elkezdek nagy foltokban egész testemen izzadni. Ez a ruháimon is meglátszik.
Milyen anyagból készült ruhákat vegyek?
Hol lehet ilyeneket Budapesten kapni?
Nejlon anyaguakat mert azok nem nedvszívó hatásuak és ezáltal hamarabb száradnak.
Nézd meg az edző ruhákat mind nejlonból gyártják nem véletlen.
2! Had írjam Én hogy pont ellenkezőleg mert ahogy írtad a természetes anyagból készült ruhák felszívják az izzadságot az igaz, csakhogy maguban is tartják! Ellenben a nejlon nem szivja a nedvességet és ezért könnyebben is szárad, épp ezért írtam példának a sportruházatot, mert abban nem találsz csak nejlon anyagúakat nem véletlen.
A természetes anyagú pont nem szellőzik át mert ha így lenne télen megfagynánk a pulóverbe , kabátba és ezért mondják hogy a nejlonharisnya semmit nem melegít! Azok a csajok akik most 30 fok kölött is harisnyát hordanak ezzel érvelnek.
Gondold át mégegyszer!
Francokat nem. Több tízezerért is van világmárkáktól pamut. Műszálban meg, főleg ha izzadékony vagy, a hónaljadtól a bokádig fog folyni a lé.
A szellőzés és a hőszigetelés pedig két teljesen különböző dolog.
Én a kevert szálasakat szeretem: pl pamut+ viszkóz/elasztán/esetleg még spandex. De ha bemész egy boltba, és megtapogatod a pólókat, akkor érezni lehet, hogy melyik jó anyag.
A műszálason valóban nem látszik az izzadság, de abban 100x jobban izzadsz.
A pamut is jó, viszont gyakran átüt az izzadság. Persze a színválasztástól is függ. :)
majdnem mindenkivel egyet kell értenem :)
A pamut felszívja a nedvességet, de átereszti a levegőt is! Izzadsz benne, de nem büdös - szellőzik. A nejlonban szakad rólad a víz + büdi, de sportoláshoz elmegy, főként ha egyszeri használat, utána mehet a mosásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!