Melltartó méret?! Beírom a kalkulátorokba az adataim és azt írja mindenhol, hoppá! Nem valós! Pedig de!
Selejtes vagyok, nem találok magamra melltartót. Gondoltam rossz méreteket veszek, de egy sem jó.
Adataim: Mellbőség: 80 cm. Mell alatti körméret: 75 cm!! Mekkora melltartót vegyek???
Ahogy nézem, körte vagy. Én nem nevezném "elcseszettnek".
Nem csak a kosaras melltartóktól lehet valaki nőies.
Mindig is irigyeltem azokat a lányokat, akiknél úgymond 'fakultatív' a melltartó viselése, így rengeteg szép vékony vagy pánt nélküli ruhát felvehetnek.
Nekem E kosaram van, és minden ruha alá extrém merevítésű melltartókra van szükségem. Ráadásul a körméretem 70, így nagyon nehéz ennyire szélsőséges méreteket találnom.
Ha nem találsz az üzletekben 75/AA fehérneműt, akkor az olyan sportmelltartókat, vagy elegánsabb kivitelben "cicifixeket" javaslom, ami XS,S,M...stb. méretezés szerint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!