Lányok! Magassarkú vagy tornacipő?
Figyelt kérdés
Nekem egyértelműen tornacipő2017. júl. 4. 13:13
1/16 anonim válasza:
Nyilván alkalomtól függ. Persze a tornacipő kényelmesebb, de vannak helyek, alkalmak, munkahelyek amik megkövetelnek, ha nem is egy magassarkút, de valami elegánsat. Hétköznapokon én is szívesebben viselek sportcipőt, ha ez akart lenni a kérdés.
2/16 Sunshinedoll válasza:
Hétköznapra tornacipő, hétvégén este magassarkú.
3/16 anonim válasza:
Sürübben veszek fel magassarkut mint bármi mást mert szeretek nőiesen öltözködni és azért sem kényelmetlen mert szilikon betétet használok.
4/16 jafnrétti válasza:
Nekem sajnos a legtöbb magassarkúban fáj a lábam, de alapvetően amúgy is sportcipős lány voltam világ életemben.
5/16 anonim válasza:
középút.. nem bírom a magassarkút, de szeretek inkább csinosabban sem mint sportosan öltözködni, szóval lapostalpú balerina pl
6/16 anonim válasza:
Általában inkább magassarkút hordok mert alacsony vagyok, szerencsére a lábam sem fáj benne.
8/16 anonim válasza:
Alkalomtól függ, de ha csak kellene választani kényelmesség szempontjából a torna cipő a nyerő.
9/16 anonim válasza:
Tornacipő. A magassarkúk nem tetszenek. Én alkalomra is laposabb sarkú cipőt veszek (megtehetem, mert amúgy is 173 centi vagyok).
10/16 anonim válasza:
Én inkább magassarkút. Nem kell sokat járkálnom és csinosabb vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!