Ilyen időben milyen cipőket lehet hordani a tornacipő kivételével?
Figyelt kérdés
Olyanban, ami most is van néha. Hogy a csizmához már túl meleg van, a balerinához/szandálhoz meg túl hideg, illetve néha egy kis eső is esik. A tornacipő (és a magassarkú) kivételével ilyenkor milyen cipőket lehet hordani? Akár linkelhettek is, de nem muszáj.2015. febr. 23. 05:38
1/9 anonim válasza:
Én csizmát hordok, ha túl meleg lesz, akkor jöhet a balerina, viszont közben van a bokacsizma és a félcipő.
3/9 anonim válasza:
magassarkú bokacsizmát vettem fel, ami nem bélelt
5/9 anonim válasza:
Normális félcipőt nagyon nehéz találni manapság, fogalmam sincs miért. Mindegyik vagy úgy néz ki mint egy edzőcipő, vagy túl magas a szára, vagy színes vagy csicsás stb.
Még talán ez tetszik a legjobban, de persze van sokféle.
Bokacsizmát könnyebb találni, abból vannak tényleg szolidabb darabok, bárhol.
6/9 anonim válasza:
Tornacipőt eleve nem hordunk utcán.
7/9 anonim válasza:
Én még csizmában. A meleg gyapjúbélésest eltettem már, de a béleletlen még március végéig is előkerül néha. Plusz van bokacsizmám, meg normális félcipőm.
8/9 anonim válasza:
már ne is haragudj mért lehetne az utcán tornacipőt felvenni?
9/9 anonim válasza:
gumicsizma (az eső miatt ez a legpraktikusabb, és már nincs hozzá hideg, hogy viseld)
bokacsizma
bakancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!