Hogy mondjam el anyámnak hogy van egy acélbetétes bakancsom?
Figyelt kérdés
tavaly mondtam neki hogy szeretnék egyet de azt mondta hogy minek neked és hogy az olyan mint a rockereknek van (megjegyzem nem tudom hogy nem eset le neki a kb. fél méteres hajamból és hogy csak feketéket hordok hogy az vagyok), az én pénzemből vettem meg de ha elmondom hogy mennyi volt tutira hülyének néz úgyhogy elmondjam neki hogy mennyibe is került vagy lecsalhatok belőle egy pár ezer forintot? a másik probléma ha apám meg tudja ő úgy gondolja hogy akinek fekete bakancsa van az náci fasiszta... pedig manapság már nem csak a fehér fűzősök hordanak ilyet. ja és ezt hogy mondjam el anyámnak hogy apám úgy gondolja hogy a bakancs az náci és rosszul gondolja, csak mert úgyis az lenne a vége hogy szólna apámnak aki elkezdene cseszegetni vele. elég komplikált a dolog de valahogy csak el lehet mondani neki. vagy tartsam továbbra is titokban? ha valamit kihagytam akkor írjátok és megmagyarázom. nem gondolkodtam előre mert úgy megörültem neki2008. okt. 17. 13:41
21/21 anonim válasza:
Kérdező!
Így 9 év távlatból hogyan gondolod a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!