Hogy mondjam el anyámnak hogy van egy acélbetétes bakancsom?
Hmmm...amit mondtál, hogy a szüleid, csövesek voltak, az ha túl akarjuk bonyolítani a dolgot, akkor magyarázatot is adhat az acélbetétes ellenességre. Tudniillik, a "csövesek" és a punkok-skinek, nem voltak túl jóba a '80as évek felé...és mivel a csövesek inkább munkásbakancs, meg hasonló cuccok iránt "érdeklődtek" ellenben a punkok-skinek militarista jellegű katonai-acélbetétes bakancs imádatukkal, lehet, hogy szüleid, nemnagyon haladtak a stílusirányzatok változásával, és ezért hiheti azt faterod hogy a bakancs az nácista...stb stb...szerintem...
...vagy szerezz egy horogkeresztes pólót, rakj bele fehér fűzőt, lesz egy nagy veszekedés, kidobod a pólót, kiveszed a fűzőt, és örülni fognak hogy simán csak bakancs, meg rockerpóló :P
beszámoló nem is tudom mikor írtam már ki ezt a kérdést na mind1 elmondtam neki apám sima ügy volt nem szólt rá semmit mondhatni tetszett neki de anyám basszus azt hittem volna hogy ő sima ügy lesz de ő kezdett el nyilasozni meg nácizni és k*rvára nem örült neki totál kiakadt de most már megnyugodott szerencsére :D most ugyan "eltiltott" egy hónapra koncertektől bár mikulásra azt kértem hogy had menjek el azt hosszas vitatkozás után beleegyezett ugyhogy nem túl nagy a szülői szigorXD
na csak gondoltam elmondom tapasztalataimat
Hodjad, és kész.
Csaknem fogják kidobni a kukába.
Ne legyél már ilyen töketlen.
Kedves kérdező!
Így 6 év távlatából még mindig hordasz bakancsot é még mindig rocker vagy?Illetve milyen erre visszagondolni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!