Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mondjam el anyámnak hogy...

Hogy mondjam el anyámnak hogy van egy acélbetétes bakancsom?

Figyelt kérdés
tavaly mondtam neki hogy szeretnék egyet de azt mondta hogy minek neked és hogy az olyan mint a rockereknek van (megjegyzem nem tudom hogy nem eset le neki a kb. fél méteres hajamból és hogy csak feketéket hordok hogy az vagyok), az én pénzemből vettem meg de ha elmondom hogy mennyi volt tutira hülyének néz úgyhogy elmondjam neki hogy mennyibe is került vagy lecsalhatok belőle egy pár ezer forintot? a másik probléma ha apám meg tudja ő úgy gondolja hogy akinek fekete bakancsa van az náci fasiszta... pedig manapság már nem csak a fehér fűzősök hordanak ilyet. ja és ezt hogy mondjam el anyámnak hogy apám úgy gondolja hogy a bakancs az náci és rosszul gondolja, csak mert úgyis az lenne a vége hogy szólna apámnak aki elkezdene cseszegetni vele. elég komplikált a dolog de valahogy csak el lehet mondani neki. vagy tartsam továbbra is titokban? ha valamit kihagytam akkor írjátok és megmagyarázom. nem gondolkodtam előre mert úgy megörültem neki
2008. okt. 17. 13:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2008. okt. 18. 06:57
 12/21 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne! :)
2008. okt. 18. 11:07
 13/21 A kérdező kommentje:
16 múltam
2008. okt. 18. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Szerintem nyugodtan állj oda és mutasd meg,meg mondd el az előnyeit, nekem is van bakancsom,de nem vagyok se rocker,se metálos se semmi :) Szeretem a bakit, mert télen meleg(csak télen hordom) és inkább hordom ezt mint a magassarkú csizmát nagy hóesésben :S Nem esek el benne, "edzi a lábam" az acél és nem kell félnem h valaki rááll a lábamra és akkor az fájni fog :) (én 18éves, rasta lány vagyok, nem iszok egyátalán, nem dohányzom mellesleg szerintem annak van agyilag baja aki beskatulyázza a másikat ;) )
2008. okt. 18. 16:04
 15/21 anonim válasza:
95%

Hmmm...amit mondtál, hogy a szüleid, csövesek voltak, az ha túl akarjuk bonyolítani a dolgot, akkor magyarázatot is adhat az acélbetétes ellenességre. Tudniillik, a "csövesek" és a punkok-skinek, nem voltak túl jóba a '80as évek felé...és mivel a csövesek inkább munkásbakancs, meg hasonló cuccok iránt "érdeklődtek" ellenben a punkok-skinek militarista jellegű katonai-acélbetétes bakancs imádatukkal, lehet, hogy szüleid, nemnagyon haladtak a stílusirányzatok változásával, és ezért hiheti azt faterod hogy a bakancs az nácista...stb stb...szerintem...

...vagy szerezz egy horogkeresztes pólót, rakj bele fehér fűzőt, lesz egy nagy veszekedés, kidobod a pólót, kiveszed a fűzőt, és örülni fognak hogy simán csak bakancs, meg rockerpóló :P

2008. okt. 19. 13:30
 16/21 A kérdező kommentje:

beszámoló nem is tudom mikor írtam már ki ezt a kérdést na mind1 elmondtam neki apám sima ügy volt nem szólt rá semmit mondhatni tetszett neki de anyám basszus azt hittem volna hogy ő sima ügy lesz de ő kezdett el nyilasozni meg nácizni és k*rvára nem örült neki totál kiakadt de most már megnyugodott szerencsére :D most ugyan "eltiltott" egy hónapra koncertektől bár mikulásra azt kértem hogy had menjek el azt hosszas vitatkozás után beleegyezett ugyhogy nem túl nagy a szülői szigorXD

na csak gondoltam elmondom tapasztalataimat

2008. nov. 30. 19:52
 17/21 anonim válasza:

Hodjad, és kész.

Csaknem fogják kidobni a kukába.

Ne legyél már ilyen töketlen.

2010. jan. 24. 20:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Kezdetben én is mindig úgy bizonygattam anyámnak hogy a rock s metál jó, hogy meghallgattattam vele, s összevetettük a techno mosógépfrekvenciával :)
2010. febr. 6. 15:57
 19/21 anonim válasza:
hát nekem annyira jó anyum van h ő vette meg nekem :D nem is ellenzi... odaállsz oszt levázolod a helyzetet neki h mivan... még ha te is utálod a cigókat mondod neki h rajtuk nincs mit szeretni...
2011. márc. 17. 13:13
 20/21 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Így 6 év távlatából még mindig hordasz bakancsot é még mindig rocker vagy?Illetve milyen erre visszagondolni? :D

2014. dec. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!