Esküvőre milyen ruhában menjek ha fotós leszek?
Figyelt kérdés
Esküvőre vagyok hivatalos a pár nem kötötte ki hogy miben menjek. Én egy laza nadrágra és egy fehér pólóban mennék. Ruhában nem hinném hogy előnyös lenne a fotózás miatt. Szerintetek? 26/L2017. jún. 29. 23:07
11/12 anonim válasza:
Igen, egy profi esküvőfotós mellett egy-ket szezont dolgozva másodfotósként. Ez felelősség, nem vagy felkészülve rá.
12/12 Korsky válasza:
Rövidnadrágban nem illik esküvőre menni. Főleg, ha lesz templomi szertartás is...
Ki kell öltözni, minimum business casual.
Én egy elegáns bőrcipőben, farmerban vagy chinoban és hosszú ujjú ingben szoktam menni.
Ha még nem fotóztál esküvőt, akkor pedig kérj meg egy olyan ismerőst, akinek van benne tapasztalata.
Iszonyat nagy felelősség, mert ezek megismételhetetlen pillanatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!