Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, amikor valaki hamisított (pl Hugo Boss) cuccokban jár csak azért, hogy "gazdagnak" tűnhessen?

Figyelt kérdés

2017. jún. 29. 17:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem gáz,ha nincs pénze drágább ruhákra válasszon igényes de olcsóbb darabokat.
2017. jún. 29. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ez nagyon szánalmas és szinte már sajnálom ezeket az embereket. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy valaki így gondolkozik (lehet, hogy köze van hozzá annak is, amit az egyik hozzászóló írt), de szerintem ez nem egészséges és egyébként nem hinném, hogy bárhol kiközösítenének valakit vagy bántanának stb. csak azért mert nincsenek nagy márkás cuccai. Lehetséges, hogy ezeket az embereket érte valamilyen sérelem és így próbálnak érvényesülni vagy kompenzálni stb., de valószínűleg nem túl eredményes...szóval én nem értem ezt.

Egyébként én nem márkák szerint vásárolok, azt veszem meg, ami tetszik, jól áll stb., úgyhogy vannak hamisítvány cuccaim is (táska, ruhák). Azért lehet kapni olyan utánzatokat is, amik jól néznek ki (nem csicsásak, nincsen rajtuk óriási márkajel, nem rí le róluk, hogy ezek most utánzatok, hanem olyanok mint egy akármilyen noname termék stb.), nyilván a minőségük nem olyan, de ez egyértelmű. Viszont sokaknál látok olyat is, ami tipikusan az az óriási márkajelzéses kategória...hát én nem vennék fel ilyesmit (mondjuk egyébként is a letisztult, egyszerű, elegánsabb dolgokat szeretem), de nem zavar ha más hordja, ha neki megfelel akkor tegye meg. Viszont, ha tudom, hogy csak fel akar vele vágni, menőzni akar vele stb., akkor azt már gáznak és szánalmasnak tartom, ahogy fentebb is írtam.

2017. jún. 29. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

"Talán mert nem szeretné ha kiközösítenék, mert nem márkás cuccokban jár?

Talán mert szégyelli elmondni, hogy otthon a szülei alkoholisták, elisszák az összes pénzt, így legalább a hamisított cuccokkal bekerülhetne olyan társaságba amire vágyik?"

Nem azért de engem nem nagyon lehet "átverni" replika cuccokkal meg senkit aki benne van ebben. És bocsi ha ez bunkón fog hangzani de én kicsit le is nézem ha valaki másnak akar látszódni. Viszont senkit nem fogok kiközösíteni, meg utálni azért mert nem engedhet meg magának márkás ruhákat.

Szóval a lényeg hogy hamisított cuccokkal nem lehet bekerülni olyan társaságba amire vágyik valaki pont ellenkezőleg.

2017. júl. 11. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!