Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri egy Boss...

Szerintetek megéri egy Boss női nadrág 70% kedvezménnyel?

Figyelt kérdés
Klasszikus szabású, fekete, strech-es anyagú. Egész évbe használható ha az időjárás megengedi(nyárra értem). 27 ezer most 77 ezerről leárazva. Megvennétek?

2016. dec. 29. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Sokszor ezek azért vannak leárazva mert hibásak. Ennyiért tudsz márkásat is venni full árban jó nyilván nem olyan márkásat mint a boss de akkor legalább jó álapotú. Nyilván ez csak online vásárlásnál lényeges ha élőbe látod és nem hibás akkor vedd meg.
2016. dec. 29. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Élőben láttam&probáltam. Nem hibás csak 1 darab maradt meg és egy olyan fogason van ahol az elöző kollekciós ruhák vannak nagy kedvezménnyel. Tavalyi lehet vagy tavaszi kollekciós.
2016. dec. 29. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik és nem hibás vedd meg.
2016. dec. 29. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, és a 27 ezer forint számodra nem extra kiadás, akkor vedd.

Ha csak azért venned, nadragszijat osszehuzva, mert Boss akkor ne vedd meg.

2016. dec. 30. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. dec. 30. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem.Senki úgy sem tudja milyen a márkája úgyhogy elég nekem a H&M-es 8000 ft-os nadrág.
2016. dec. 30. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, akkor vedd meg. Én nem adok ennyit egy nadrágért, pedig éppen megtehetném, de nekem tökéletes a 6-8 ezres is.
2016. dec. 30. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Én lehet. A nadrág nem olyan mint a blúz, hogy megunom, ugyan azokat a nadrágokat hordom 2-3 éve amik jó minőségűek.
2016. dec. 31. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!