Milyen kabátot, felsőt, pulcsit hordjon egy fiú/férfi?
Figyelt kérdés
A felete bőrkabát vagy a farmerdzseki mostanában elég divatos, de nekem azok nem jönnek be. Ti milyen mást javasoltok?2017. jún. 28. 01:29
1/2 anonim válasza:
Lehet hogy nem ilyen választ vársz,de szerintem bármilyet,csak persze tiszta legyen. A fiú aki tetszik a lehető legegyszerűbb stílusú ruhákban jár,de ő az egyik leghelyesebb fiú akit valaha láttam (másoknak is nagyon tetszik sajnos,tehát ez nem csak az én véleményem).19/l
2/2 anonim válasza:
Egyszerű kapucnis pulcsikat, egyszínű pólókat is hordhatsz, de igazából kabát terén is van meg bőven választék. Jol néznek ki ezek az új vékony bővebb szabású szél dzsekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!