Tudnátok ajánlani ilyen nadrághoz cipőt és kabátot (25/F)?
Veszprémben lakom és komolyan mondom nem tudtam hogy nevessek, sírjak vagy csak sóhajtás után jelentkezzek a mars programra (poén off). Egyáltalán nem űberdivatosan akarok öltözni mert a hideg kiráz a "férfi" ruháktól, több helyen nézelődtem és vagy úgy néztek ki a kabátok mint amiket anno meccs előtt vettünk fel félidőben, vagy pedig mintha csak elfogyott volna a hely a női részlegen, ezért a férfi ruhákhoz rakták volna őket...
Megköszönném ha linkelnétek képeket arról hogy kb milyen kinézetű cipőket és kabátokat nézzek, mert csak ezeket a rohadt cső vagy milyen nadrágokat lehet venni amik szerintem elfogadhatóak (vagy a 80as évekből megmaradt csupa segg nehéz farmerokat). Mondjuk ezek a nadrágok nem rosszak, de gőzöm sincs hogy milyen cipőt és kabátot vegyek hozzájuk. Próbáltam keresgélni neten, de amiket találtam tippeket, azok nekem már a "túl sok" kategóriába tartoztak, nem vacakolok én kiegészítőkkel, csak elfogadhatóan, egyszerűen öltözködni. Előre is köszönöm!
25/F
Nagyon szépen köszönöm!
Na ilyen kabátot megpróbálok keresni, ez tényleg nem rossz, remélem lesz szőrme nélküli verzió vagy legalább levehető lesz a kapucni.
Viszont az ilyen cipőkkel hadilábon állok. Ezekbe lazán bele kell tűrni a nadrágot ugye? Valamint ha megtennéd nekem, félcipőről is tudnál mutatni valami hozzá illőt ami tavaszra jó lesz?
Hát szövetkabátot szerettem volna régebben is venni, de az az igazság hogy ahhoz nem árt magasság is és más testalkat... 173cm vagyok kb, ráadásul a legtöbbnek nagyon merev a válla... + nem vonalzó vállú vagyok (mint amilyen a szövetkabátok szabása általában), hanem a nyakam hátsó részétől lejt a karomig :/ Felpróbáltam párat, de elegáns helyett rajtam inkább mókásan festett :)
Nekem a szőrmés kabátokkal az a legnagyobb bajom hogy amikor azok megjelentek, kb csak nőkön láttuk, aztán amikor a srácoknál is terjedni kezdett, haveri társasággal együtt nevettünk rajta mert nekünk beéget hogy az ilyen női kabát :D Tudom, a divat változik etc etc, de én régi vágású vagyok, nem érdekel a divat. visszafogott, férfias ruhát nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!