Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azt ha valaki nem időjáráshoz...

Azt ha valaki nem időjáráshoz öltözik arra miért mondják hogy divatbaki?

Figyelt kérdés
ilyen mint a nyáron szórakozóhelyen csizmát viselő lányokra mondják hogy ez divatbaki de miért? Tehát nem csúnya mint a repedezett sarok vagy duci lányon a feszülős ruha csak nem nyári cipő van a lábán. Értem van aki arra gondol biztos izzad a lába de attól még nem lesz csúnya.

2017. jún. 25. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Az újságok és a média imádja felkapni ezeket mert milyen dolog.Csakhogy nem igazán haladnak a korral.Ez már tökre elfogadott hogy télen bakancsba meg fekete kabátban járnak az emberek mert az a divat.Szerintem nagyon is jól tud kinézni.Azt hogy mit érez a viselője az nem tartozik senkire. :)
2017. jún. 25. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát csizma nyáron érdekes.... talán azért divatbaki mert ugye nyári apró ruhához veszik fel.

Eléggé ellentmondásos viselet.

2017. jún. 25. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem divatbaki, csak szimplán télen a hóba sem szandálba járunk, ahogy nyáron sem kapjuk elő a nagykabátot. Lehet kapni egy csomó boltban nyári csizmákat, akkor nehogy már obviously téli vastag csizmában legyen valaki nyáron, mert akkor tök jogos, ha kinézik őt az emberek
2017. jún. 25. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:

A lányok össze-vissza öltöznek.

Az alábbiak időjárás szempontjából pl hogyan passzolnak: kabát a mini szoknyával; télen sort harisnyával, farmerkabát kisruhával, hosszú farmernadrág trikóval stb stb stb ?

2017. jún. 26. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt azért halkan sugom, hogy a miniruhas csizmás csajok nyáron a diszkóban zömmel elég olcsó lányok.

Valahogy a kifinomult ízlés nem itt kezdődik...sőt... :)

2017. jún. 26. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

"miniruhas csizmás csajok nyáron a diszkóban zömmel elég olcsó lányok"

Csak kíváncsiságból mint olyannak, aki nem diszkóba járó megmondanátok, mennyire gyakori ez a dolog? Mármint ilyen nyáron buliba csizmát vevő lányok? Mert sok helyről hallottam, de személyesen még egyet se láttam. Valaki, aki nálam többet mozog az éjszakában világosítson már fel legyen kedves.

2017. jún. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!