Nyáron baseball sapkán kívül még mit hordhat egy lány a meleg miatt? Mert nekem pl. nem áll jól, és helyette szeretnék vmit.
De én is nő vagyok mégis lelettem pontozva (1# vagyok) miért? Ja mert én meg az idióta életképtelen selejteket utálom amiből itt elég sok van és nagy oda figyeléssel támogatják itt egymást. Aki ezen a kérdésen nem szedálódik le az is a kérdező kategóriájába tartozik.
Sapka helyett ajánlanám a zsákot vagy zacskót vagy kötelet.
Igen? Másodrangúak?
Akkor biztos nem hallottál még Marie Curie-ről, Rosalind Franklinről, Lise Meitnerről Telkes Máriáról, Ország Liliről, Camille Claudelről, El Kazovszkijról és még sorolhatnám a sort napestig.
Téged is egy nő szült és nevelt.
Nem vagyunk semmivel sem alsóbbrendüek.
Te biztosan egy primitív kis senki vagy ha egyáltalán ilyen megfordul a buta kis fejedben.
Kik alkottak a tortenelmet, kik vezettek donto csatakat, kik a tuzoltok, ha ero kell kikhez fordulunk, kik dontik el a vegso szot? A FERFIAK!
Sosem lesztek velunk egyenloek hiaba pedaloztok!
Errol ennyit te kis masodrangu.
Amiota vilag a vilag a nok kiszolgalo szemelyzet munkajat toltik be, es ma mar egy szules sem nagy szam mert volt ferfi is aki volt terhes...
Igen engem is egy no szult, de megkerdezett valaki, Engem hogy esetleg lenne kedvem hozza?
Ezzel csak arra probalok ramutatni , hogy a gyerekvallalas is egy onzo dolog a szulok reszerol.
Nem mindeg voltam ilyen, ezt a noknek koszonhetem amive valtam!!
Megprobaltam mindent,de mindhiaba.
Es nem hinnem,hogy mindeg bennem volt a hiba mert szinte mindent kiprobaltam.
Az arabok csinaljak jol ott a nok csak hasznalati eszkozok,a japanoknal 40 ev folott meg konyhai hulladeknak szamitanak.
Mindenesetre ha ilyen jol iszlamosodik europa akkor minket is eler ez a hullam aminek koszonhetoen majd te es a hozzadhasonlok is megtudjak hol a helyuk!
Es majd ha talalkozol egy ket nem az iden barnult emberrel akik magukeva tesznek remelem elvezni fogod es ha elvagott torokkal magadra hagynak neked is szep halalod lesz,de mindenkepp lassu... :)
Te nagyon beteg vagy! Ezért mondom, hogy keres egy jó pszichologust.
És biztos, hogy benned van a hiba. Ha ilyen stílusban beszélsz bármilyen emberi lényről akkor ne csodálkozzál, hogy visszautasítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!