Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron baseball sapkán kívül...

Nyáron baseball sapkán kívül még mit hordhat egy lány a meleg miatt? Mert nekem pl. nem áll jól, és helyette szeretnék vmit.

Figyelt kérdés
persze ha divatos az sem árt...:)
2017. jún. 22. 17:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
#11 Hála istennek mi is utálunk téged.Olvasd vissza,hogy mit írtál és rájössz miért kaptál ilyen kommenteket..Bár amilyen okos lehetsz,nem hiszem,hogy fel tudod fogni..😅🤙🏻
2017. jún. 23. 13:22
 12/25 anonim ***** válasza:
Szalmakalapot: sokféle fazon van.
2017. jún. 23. 16:25
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

De én is nő vagyok mégis lelettem pontozva (1# vagyok) miért? Ja mert én meg az idióta életképtelen selejteket utálom amiből itt elég sok van és nagy oda figyeléssel támogatják itt egymást. Aki ezen a kérdésen nem szedálódik le az is a kérdező kategóriájába tartozik.

Sapka helyett ajánlanám a zsákot vagy zacskót vagy kötelet.

2017. jún. 24. 09:53
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
A kötél az neked is tökéletes választás lenne kedves #1.Jó szorosan a nyakad köré és máris nem lesz meleged neked sem.😘🤙🏻
2017. jún. 24. 11:11
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Igen? Másodrangúak?

Akkor biztos nem hallottál még Marie Curie-ről, Rosalind Franklinről, Lise Meitnerről Telkes Máriáról, Ország Liliről, Camille Claudelről, El Kazovszkijról és még sorolhatnám a sort napestig.

Téged is egy nő szült és nevelt.

Nem vagyunk semmivel sem alsóbbrendüek.

Te biztosan egy primitív kis senki vagy ha egyáltalán ilyen megfordul a buta kis fejedben.

2017. jún. 26. 09:14
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Kik alkottak a tortenelmet, kik vezettek donto csatakat, kik a tuzoltok, ha ero kell kikhez fordulunk, kik dontik el a vegso szot? A FERFIAK!

Sosem lesztek velunk egyenloek hiaba pedaloztok!

Errol ennyit te kis masodrangu.

Amiota vilag a vilag a nok kiszolgalo szemelyzet munkajat toltik be, es ma mar egy szules sem nagy szam mert volt ferfi is aki volt terhes...

2017. jún. 26. 16:24
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen engem is egy no szult, de megkerdezett valaki, Engem hogy esetleg lenne kedvem hozza?

Ezzel csak arra probalok ramutatni , hogy a gyerekvallalas is egy onzo dolog a szulok reszerol.

2017. jún. 26. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Egy anya szomorito vagy.Gusztustalan ahogy a nőkről beszelsz.Gondolom azert alakult ki ez benned,mert nem sok sikered volt náluk..Bár igy nem is csodalom.Tovabbi szep eletet es jo halalt kedves elsorangu👏🏻👏🏻👏🏻
2017. jún. 26. 17:43
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindeg voltam ilyen, ezt a noknek koszonhetem amive valtam!!

Megprobaltam mindent,de mindhiaba.

Es nem hinnem,hogy mindeg bennem volt a hiba mert szinte mindent kiprobaltam.

Az arabok csinaljak jol ott a nok csak hasznalati eszkozok,a japanoknal 40 ev folott meg konyhai hulladeknak szamitanak.

Mindenesetre ha ilyen jol iszlamosodik europa akkor minket is eler ez a hullam aminek koszonhetoen majd te es a hozzadhasonlok is megtudjak hol a helyuk!

Es majd ha talalkozol egy ket nem az iden barnult emberrel akik magukeva tesznek remelem elvezni fogod es ha elvagott torokkal magadra hagynak neked is szep halalod lesz,de mindenkepp lassu... :)

2017. jún. 27. 12:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Te nagyon beteg vagy! Ezért mondom, hogy keres egy jó pszichologust.

És biztos, hogy benned van a hiba. Ha ilyen stílusban beszélsz bármilyen emberi lényről akkor ne csodálkozzál, hogy visszautasítanak.

2017. jún. 27. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!