Nyáron baseball sapkán kívül még mit hordhat egy lány a meleg miatt? Mert nekem pl. nem áll jól, és helyette szeretnék vmit.
És a baseball sapkába nincs meleged 70fokban??
Minek a sapka ilyen melegbe?
Szemedbe süt a nap? Akkor mondjuk napszemüveg???
😒
1: igen, szemembe süt a nap, és mondjuk napszemcsiben én pl. nem látok igazán jól(kirándulás alkalmával)
2: tudod szoktak a gyerekekre is adni, napszúrás elkerülése végett..de valószínűleg nincs gyereked...:/
Elso! Szerinted lehet kovetni a nok eszjarasat?
Itt a fovarosba ma 39 fok volt es nem egy marhat lattam harisnyaba meg rovidgatyaba! Szerinted ertelme ennek mennyi?
Nem veletlenul kezdodik 2-el a szemelyi szamuk...
Már megint ez a harisnyás-rövidnacis baromság... az előző kérdésnél le lett írva legalább 4 ok, amiért hordhatnak harisnyát. És nem, nem mindenki kap hőgutát tőle, matika kedves.
Amúgy meg kérdező, vehetsz pl. sima napellenzőt, ha a baseballsapival a teteje a baj, és nem a sild, vagy kalapot (l. szalma- vagy vászon).
Matika2!
Te egy hímsoviniszta nőgyűlölő buta ember vagy. Miért jó neked, hogy itt fröcsögsz? Ettől jobb lesz valami neked?
Amúgy én is a szalmakalapott ajánlanám. Nekem amikor nyáron a szabadban festek be szokott válni. Szellősebb is talán mint egy baseball sapka és még a nyakamat is védi a leégéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!