Ilyen tangás bikini alsót felvesz valaki?
Erről lenne szó:
Ti szeretitek és felveszitek az ilyet? Tetszik nagyon, a fenekem sem rossz, ez még nem sok szerintetek sem?
Nekem van ilyen alsóm is, csak tangásat veszek. :)
26L
Én semmi esetre sem venném fel. Nő vagyok, nem egy élő húsdarab, nem szeretném, ha a kanos férfiak az én fenekem látványára csorgatnák a nyálukat, vagy épp utánam füttyögnének. Ha téged ez nem zavar, vedd fel nyugodtan, de én nem érezném jól benne magam.
(meg szerintem higiéniai szempontból sem a legjobb választás. Gondolj bele, hova ülsz le benne.)
Kedves utolsó!
Az hogy nőnek vagy húsdarabnak néznélek a strandon nem a tangán fog múlni, hanem a viselkedéseden.
Ha nőhöz méltóan viselkedsz a tangás bikiniben, akkor ugyanolyan csodálattal nyugtázom magamban, hogy jó alakú és csinos vagy, mint amikor sima bikiniben vagy.
Ha viszont ribiként viselkedsz, akkor sokkal inkább "húsdarabnak" tekintelek, függetlenül az öltözékedtől. Sima bikiniben és tangában is elszomorító látvány egy ribivé süllyedt csajszi.
#14-essel értek egyet maximálisan!
A viselkedésétől függ.
No meg persze egy szép testen mutat jól. Én simán felvenném, szexi viselet. Egy jó popsin jól mutat.
Kedves #13-as!
Két malomban őrölünk, de akkor leírom más megközelítésből:
Ha primitív férfiakról beszélgetünk, akkor tök mindegy mit veszel fel, mert ők megint csak nem a tanga miatt fognak füttyögni, hanem a saját bunkóságuk miatt. Akkor is, ha a világ legszolidabb fürdőruhájában lennél.
Egyébként strandon még ilyet nem tapasztaltam, hogy füttyögtek volna valaki után a tangás bikinije miatt. Persze ettől még történhetett ilyen, de az ilyen primitív bunkók általában kisfiúkká változnak, amikor ők is a strandon vannak fürdőgatyában. A strandon ugyanis jóval nagyobb a népsűrűség, mint egy kihalt utcán, ahol három nagylegény utána mer fütyülni egyetlen védtelen nőnek.
Én magamból kiindulva normális férfiakról beszéltem, amikor a női viselkedést ecseteltem. Normális férfiak nem fognak füttyögni még akkor sem, ha valaki ribiként viselkedik. Ha viszont nőhöz méltóan viselkedik, akkor a tanga ezen semmit sem fog rontani, főleg ha egyébként meg az alakja is megengedi.
Mindezektől függetlenül pedig mindenki vegyen fel olyat, ami neki tetszik, és amiben jól érzi magát, amiben van önbizalma. :)
#16, menj olyanban fürödni/strandra amiben te jol érzed magad... A tobbiek meg huzhatnak tangasbikinit, mert pont nem erdeklik mások velemenye, ahogy a tied sem.
Ha neked nem tetszik, ne hord. Ennyi ;)
#18, hát én is ezt mondtam. :D
Hogy a kérdező vegye fel nyugodtan, de én nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!