Hova tudnék elmenni egy nagyon elegáns ruhába?
Figyelt kérdés
Úgy volt megyek baratnőm 'prom'-jára (szalagavató) és vettem egy ruhát. Valami közbe jött így nem megyek de ő viszont jön M.O.-ra és el akarunk menni valahova ezekbe a ruhákba. Hova tudnánk menni? Színház nem jó mert ugye nem tud magyarul.2017. jún. 21. 20:35
1/9 anonim válasza:
Hangverseny.
Elegáns étterem, bár.
2/9 anonim válasza:
Esküvő lehetne, de ugye nem együtt fognak titeket meghívni, hacsak nincs közös ismerős valahogy, akinek esküvője lesz :D
Lehet egy nagyon elegáns étterem, elegánsabb buli, bál talán (szülinap?)
Talán valami szimfonikus zenekar koncertje, ha szeretitek a komolyzenét.
4/9 1112 válasza:
operaelőadás; ott amúgy van, hogy kiírják a szöveget, de van, hogy rossz helyre vetítik, és úgy se mindegyik látszik. Uncsim egyszer elvitt egy ilyen operaelőadásra, és szünetben magyarázta el, hogy mi az alaptörténet, mert totál nem vágtam, ő meg el is olvasta, meg azt a darabot is látta már többször, tehát ő már ismerte. Azt hitte, mutatta nekem is a kis papírt, amin a történet dióhéjban van. Csak gondoltam, hogy hátha ez is jó esetleg. Vagy valami vipes jegyes koncert esetleg talán. Amúgy én nem tudom ezeket a dolgokat. Étterem még pl
5/9 1112 válasza:
*vagy esetleg mutass róla neki képet,hogy így festesz abban a ruhában, amit az ő tiszteletére vettél, és az alkalomra vettél volna fel; vagy nemtom, akkor hol lehetnétek még, de ha otthon nálatok, akkor fel is fehetnéd, és ott is megmutathatnád a ruhádat előtte
6/9 1112 válasza:
*közvetlenül a csaj előtt,bocsi,h nem egybe irom
7/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Tele vagyok ilyen ruhákkal, amég külföldön éltem, volt hová felvennem őket.
Magyarországon sajnos már egy színházi előadást is sokan farmerban és tornacipőben "tisztelnek" meg.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom szepen a valszokat;)
2017. jún. 22. 15:49
9/9 anonim válasza:
Mennyire nagyon elegáns?
Mert én simán felvenném egy este egy komolyabb étteremebe vacsorázni. Már miért ne? :)
Persze számít, hogy mennyire elegáns, mert kisestélyiben azért túlzás lenne.
TÉnyleg, van róla fotó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!