Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova tudnék elmenni egy...

Hova tudnék elmenni egy nagyon elegáns ruhába?

Figyelt kérdés
Úgy volt megyek baratnőm 'prom'-jára (szalagavató) és vettem egy ruhát. Valami közbe jött így nem megyek de ő viszont jön M.O.-ra és el akarunk menni valahova ezekbe a ruhákba. Hova tudnánk menni? Színház nem jó mert ugye nem tud magyarul.

2017. jún. 21. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hangverseny.

Elegáns étterem, bár.

2017. jún. 21. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Esküvő lehetne, de ugye nem együtt fognak titeket meghívni, hacsak nincs közös ismerős valahogy, akinek esküvője lesz :D

Lehet egy nagyon elegáns étterem, elegánsabb buli, bál talán (szülinap?)

Talán valami szimfonikus zenekar koncertje, ha szeretitek a komolyzenét.

2017. jún. 21. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Balett előadás
2017. jún. 21. 23:45
 4/9 1112 ***** válasza:
operaelőadás; ott amúgy van, hogy kiírják a szöveget, de van, hogy rossz helyre vetítik, és úgy se mindegyik látszik. Uncsim egyszer elvitt egy ilyen operaelőadásra, és szünetben magyarázta el, hogy mi az alaptörténet, mert totál nem vágtam, ő meg el is olvasta, meg azt a darabot is látta már többször, tehát ő már ismerte. Azt hitte, mutatta nekem is a kis papírt, amin a történet dióhéjban van. Csak gondoltam, hogy hátha ez is jó esetleg. Vagy valami vipes jegyes koncert esetleg talán. Amúgy én nem tudom ezeket a dolgokat. Étterem még pl
2017. jún. 21. 23:51
 5/9 1112 ***** válasza:
*vagy esetleg mutass róla neki képet,hogy így festesz abban a ruhában, amit az ő tiszteletére vettél, és az alkalomra vettél volna fel; vagy nemtom, akkor hol lehetnétek még, de ha otthon nálatok, akkor fel is fehetnéd, és ott is megmutathatnád a ruhádat előtte
2017. jún. 21. 23:53
 6/9 1112 ***** válasza:
*közvetlenül a csaj előtt,bocsi,h nem egybe irom
2017. jún. 21. 23:53
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Ez engem is érdekelne.

Tele vagyok ilyen ruhákkal, amég külföldön éltem, volt hová felvennem őket.

Magyarországon sajnos már egy színházi előadást is sokan farmerban és tornacipőben "tisztelnek" meg.

2017. jún. 22. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom szepen a valszokat;)
2017. jún. 22. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Mennyire nagyon elegáns?

Mert én simán felvenném egy este egy komolyabb étteremebe vacsorázni. Már miért ne? :)

Persze számít, hogy mennyire elegáns, mert kisestélyiben azért túlzás lenne.

TÉnyleg, van róla fotó?

2017. jún. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!