Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tudtuk hasonló, elegáns...

Tudtuk hasonló, elegáns programot, mint elmenni az operába?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmet 18.szülinapjára szeretném meglepni valamivel.A pénz nem akadály.(bizonyos kereteken belül) Karácsonyra az operába hívtam el, nagyon örült neki.Tudnátok ajánlani hasonlót?(nemzeti színház kizárva vidnyánszky miatt)
2014. aug. 25. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szereti az operát amúgy? :D

Szerintem más ilyen nem nagyon van. Zeneakadémián is lazán öltöznek az emberek(bár csak egyszer voltam :D).

2014. aug. 25. 20:39
 2/4 bdpst válasza:
Nyáron van a szülinapja? Akkor el tudnád vinni mondjuk a Budai Várba vacsorázni. A naplemente gyönyörű,és amikor már besötétedik,olyan lesz a város,mintha kis szentjánosbogarak világítanának benne. Érdemes kipróbálni. Van ott egy jó kis étterem, és összekötheted még olyan programokkal,amit szintén szeret.
2014. aug. 26. 08:48
 3/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz nagy ötletekkel elődrukkolni,vagy szimplán nincs semmi megváltó ötlet,szerintem egy csajos,baráti mozi is simán jó lehet... Jó barátok vagytok-gondolom- akkor úgysem az számít,hogy most mivel drukkolsz elő,hanem a gesztus.
2014. aug. 26. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Elegánssá attól válik, hogy azzá teszed. Ez pedig ízlés és fantázia kérdése. Lehet elegánsan enni, inni, zenét hallgatni, sétálni, múzeumba menni, és még sok mást. De mindben közös, hogy csak akkor érdemes, ha közben jól érzitek magatok. Különben mindössze sznobság.
2014. aug. 26. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!