Ezt a ruhát esküvőre vettem. Még nincs hozzá cipőm, táskám. Milyet ajánlanátok? (linkkel, ha lehet) Jaa és milyen körmöt csináltassak? Még nem volt egyszer se műkörmöm. Melyik a legtartósabb? És milyen színű illene a ruhához? Smink ötlet is jöhet ;)
te írtad ezt? : "..ez a minta picit kihívó, de nem vészes" ?
mert ha ez dicséret ..:D
fekete magassarkú mehet hozzá.Körmöt meg csináltass egy sima franciát az mindenhez megy.
Szerintem nagyon dögös ruci,.
Az meg hogy nem lehet rövidebb ruha mint a menyasszonyé...te hány esküvőn láttál nőket földig érő ruhában ha a menyasszonyon is az volt??
Smink meg egy nagyon egyszerűt...Szemhéjtus ,szempillaspirál,meg fehérrel húzd ki a szemed.Pirosító,meg bordó rúzs.NAgyon tutti szerintem.
wáá ez nagyon jó ˇˇ
emúgy hány éves vagy?
köszi :$
17:)
a menyasszonyénál rövidebb ruhát nem szabad felvenni???
ez mekkora egy hülyeség.. olyan színt nem szabad(illik) felvenni mint amilyen a menyasszonyon van..általában fehéret.
szerintem jó ez a ruha esküvőre főleg úgy h 17 vagy.. én is fekete cípőt és táskát vennék hozzá..
és elvinném múkörmöshöz a ruhámat és megmutatnám neki h ehhez illő körmöket csináljon..
L/21
Nem koszorúslányruha:)
Hm..inkább viszek egy képet a ruháról, és megmutatom a manikűrösnek.Am jó ötlet,köszi:)
Mit nem illik esküvőre? A menyasszonynak kell fehérbe lenni és a férjnek pedig feketébe! Nagyon szuper választás volt! Én igazából vennék hozzá egy fekete nyakláncot és karkötőt, a körmömet pedig fekete franciára csináltatnám, a cipő is fekete lenne..
És még fiatal vagy! Nagyon jól áll! Csak ne vegyék el a kedved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!