Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha valaki alsó nélkül hord...

Ha valaki alsó nélkül hord nadrágot az a legtöbbször miért farmer?

Figyelt kérdés
Előre is köszi

2017. jún. 17. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Mert a farmer eleve dög meleg ilyenkor, és alsóval együtt már megsülnének a tojatok... Ezért "olaszosan" hordja.
2017. jún. 17. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert alsóval is a leggyakoribb nadrág a farmer.
2017. jún. 17. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

egy öltönynadrág vagy vászon nadrág elég érdekes lenne alsó nélkül, mikor még alsóval is jól kivehető benne egyes pasik férfiassága :D

a farmernek van tartása, és vastag az anyaga. egy pasinak ezek nélkül a nadrágtulajdonságok nélkül necces lenne alsó nélkül viselni a nadrágot, mert számolnia kell, főleg fiatal korban, de később is

-egy esetleges vizelés után becsusszanó vizeletcseppel

-váratlan spontán merevedéssel

-esetlegesen nemi előváladékkal

ezek egy vékony anyagon alsógatya nélkül eléggé át tudnak ütni, és az nagyon kínos :D

remélem, kimerítő választ tudtam adni :)

2017. jún. 17. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pl farmert máshogy nem is szeretek fel venni, csak is boxer alsó nélkül, sokan mondják kényelmetlen úgy meg ki dörzsöli, max ami olyan de nagyon nem foglalkozok vele le ülök és farmerban vastag varrás a fenék vájatba be megy max néha ott zavaró de ha nem figyelek fel rá akkor nem zavar, alapvetően az én tapasztalatom az ellenkező, nekem nagyon kényelmes alapból egy számmal nagyobb méretet hordok így bő laza, max így a farmer alsógatya nélkül biciklizés akkor ott tapasztaltam varrás a fenék vájatba dörzsölte, azzal sincs bajom, nem tapasztaltam hogy egyébb test nedv át ütne, pedig elő fordult wc után pár csep vizelet rá ment, igen nagy wc után is van úgy hogy véletlen olyan lesz, egy érzelműen nyilván napokig nem hordom megy a mosásba,
2021. aug. 3. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!