Szerintetek nem bucsús a mayo chix, my77, amnesia és társai?
Figyelt kérdés
kiver a víz ezektől a mèjócsiksz ruháktól, ès a silány kínai szintű sz@rjaikat horror áron adják.
tök érdekes, hogy az igènyesebb emberek letisztultan, egyszerűbben próbálnak öltözködni ès nem divat már a giccs náluk.
ha meglátok egy ilyen mayo-s csajt egyből tudom hogy magyar, mert egy külföldi ilyet fel nem venne(most a nyugati országokra gondolok).ott nagyobb sikk egy tiszta fehèr póló, egy farmerral.
ti mit gondoltok mièrt divat ez mo.-on? ti is szeretitek ezeket a márkákat?
sztem übergáz, ès bucsús!
2017. jún. 16. 17:51
11/12 anonim válasza:
Mèg a mayo chix-ben nem találtam egy olyan darabot amire azt mondtam volna, hogy kell neke. Amnesia? Az-az igazság eszembe sem jutott eddig, hogy megnézzem a kínálatukat. Viszont nagy my77 rajongó vagyok! Régen onnan se vásároltam volna, nagyon csicsás ruhákkal álltak elő, de az elmúlt 2 évben nagyon meg vagyok velük elégedve. Leginkább elegáns egybe ruhákat veszek onnan, de van tőlük sok trikóm, szoknyám és blúzom is. Nagyon jó akciók vannak minden hónapban, olyankor beszerzem a kedvenceimet. Az anyaggal többnyire meg vagyok elégedve, ha nem akkor visszaküldöm.
12/12 A kérdező kommentje:
huh megnyugodtam hogy akkor a nagy többsèget is irritálja , nem csak velem van a baj...
mèg van remèny ezek szerint, nem jár egèsz magyarország Hódi Pamela ruhában
2017. jún. 16. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!