Az Amnesia márkával csak én nem vagyok megelégedve?
Köszönöm a válaszod, ugyanezt gondolom! Első Mayo Chix pulcsim 2004ben kaptam, na az még mindig pulóver... amiket még utána vettem, még mindig hordhatóak, nagyon jó minőségűek. Aztán velük leálltam, majd két éve kezdtem ismét Mayos cuccokat vásárolni, a minősége változó, de még ígyis azt mondom fényévekkel jobb mint az Amnesia. Valamelyik nap voltam az Arénában lévő Mayo boltba megtetszett egy ing, a minősége jó volt, csak éppen a gombok körül foszlott a cérna :/ és 16 ezer ftot kértek érte...
Régről nekem Amnesiám nincs, pl most rendeltem egy sporttoppot, az talán még jó minőségnek mondható, de ezek a tizenezres ruhák valami borzalom... csak szépek sajnos :( ... de többet nem veszek tőlük, egyszerűen nem éri meg.
Ami magyar márka és tökéletes, az számomra a Sugarbird, Magenta és az Envy. Na azokra azt mondom, hogy megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!