A nők miért hordana melltartót? Hogy nagyobbnak látsszon a cici?
Figyelt kérdés
Amelyik nőt megkérdezte azt mondta, hogy fix helyen tartsa és le lógjon. Szerintem csak azért mert nagyobbaknak látsszon a mell, de ennyi erővel a férfiak is kitönkremehet a gatyát nem? Meg kicsit ez álszentség hogy a nők melltartót vesznek fel! Le a mell tartókkal!!!!2017. jún. 15. 17:28
11/14 Sunshinedoll válasza:
Felőlem tömjétek ki a gatyát, legfeljebb lesz min röhögni.
12/14 anonim válasza:
Kérdező, te egy PASI vagy, aki azon akarsz élvezkedni, hogy minél kívánatosabbak legyünk melltartó nélkül, libegjen ide-oda a cici és látszódjanak a bimbóink...
Igazam van?
És nyugodt lehetsz, hogy a "le a melltartoval" parancsodra egy nő, de nég én sem fogjuk levenni csak azért, mert te mindent látni akarsz!
Erre most jókat fogsz ugye r3cskázni?
13/14 anonim válasza:
Kérdező! Te miért hordassz alsógatyát, boxert? Vagyis férfi tanga alsógatyát mert valószínű hogy még olyan korban vagy hogy gyerek alsógatyát azaz férfiaknál ismertebb nevén férfi tangát miért hordassz?
14/14 anonim válasza:
"Mi számít túlzottnak? Mert egy szóval sem mondtam, hogy éjszaka/otthon is kell melltartót hordani."
Azért tegyük hozzá, sajnos vannak lányok, igaz, nem sokan, akik éjszaka is viselnek melltartót, mint pl. egyik barátnőm.
Én speciel mindig leveszem a melltartót, lehet hülye szokásom, de amikor haza kövök a suliból, itthonra mindig le szoktam venni.
De azért jó, ha van, ami tartja a cicimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!