Lányok, nők. Ki milyen cipőt hord és ti mivel? Mezítláb, harisnyával vagy zoknival?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 10:15
1/5 anonim válasza:
Télen csak csizmát zoknival. Ősszel és tavasszal amikor még hidegebb van edzőcipőt vagy ballerinát harisnyával. Nyáron ha nem dolgozom akkor nem hordok harisnyát szandálhoz, ballerinához meg egyéb nyitott cipőkhöz. Munkába csak harisnyát hordok még melegbe is, zárt cipővel.
2/5 anonim válasza:
Elég sok olyan munka hely van ahol nem lehet kinnt a lábad. Egyébként van bennt légkondi tehát max a fél órás oda-vissza úton érzem a forróságot. Egyszer sem volt még gombás a lábam köszönöm az aggódást meg a lepontozást.
3/5 anonim válasza:
Egeszsegtelen korulmenyek elviselesere sehol sem kotelezhetnek!
Ez benne van a munkavallaloi szabalyzatba!
Csupan onszantadbol karosithatod Magad , de ha neked ez igy jo akkor sok szerencset hozza, a legkondi sem jo egyebkent ?, ami meg a gombat illeti ami kesik az nem mullik...
Miert gond hogy hany pontod van? Ez valami verseny? Nezd meg az Enyemet ,en leszharom.
4/5 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kötözködsz, ez a kérdés nem az én megjósolt gombámról szól hanem arról hogy ki mit hord mivel. Én megválaszoltam a kérdést erre te ahelyett hogy szintén választ adtál volna rá inkább a másik válasz adóval (velem) kötekedsz. Nem folytatom tovább a vitát.
5/5 anonim válasza:
Csupán jóindulatból írtam neked.
Nem értem miért jó béklyókat rakni magunkra. A legtöbb illem és etikett szabály a praktikum ellen beszél. Valaki kitalálta a többi birka pedig élteti!!
Csupán ennyi és ezen gondolkozz el!
Én sem hordok műanyagot melegben más kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!