Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mindig a kövér, rossz...

Miért mindig a kövér, rossz alakú nők ítélik el a tangát? Talán már ciki a tanga?

Figyelt kérdés
Sok oltást kaptam a suliban, hogy a tanga fertőző és a seggemből a bacikat csak a vaginámban tereli át. Pedig anyukám is évtizedek óta tangát hord és sosem semmi baja! Általában a kövér alaktalan lány osztálytársaim vagy évfolyamtársaim szólnak be érte ha észre veszik, hogy az van rajtam. miért már ciki a tanga? 17/L

2017. jún. 14. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A tangánál tényleg jóval higiénikusabbak más fazonok (és nem, nem feltétlenül a mamabugyit pártolja bárki, aki erre felhívja a figyelmet... vannak más szép, csinos, nőies darabok is). Attól, hogy kövérek, lehetnek okosabbak ilyen hüvely-egészségi témákban, mint te. Mondjuk parasztság ilyesmi miatt beszólni, az is igaz.
2017. jún. 14. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Van igazságtartalma valóban, de azért keveseknél okoz tényleg problémát. Hordd csak azt ami kényelmes neked, jól áll és jól érzed magad benne, ne foglalkozz a beszólásokkal. Nekem például a tanga nagyon kényelmes és tudom, hogy ez áll a legjobban, így akár divat akár nem, akár káros akár nem, én maradok ennél. A ciki a csípőnadrágból kilógó tanga, de manapság, hogy a csípőgatyák kimentek a divatból ritkán látni ilyet szerencsére
2017. jún. 14. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem ciki. Ha neked az a kényelmes, az tetszik, akkor hord azt. Senkinek semmi köze nincsen hozzá, szimplán parasztság ilyen miatt beszólni a másiknak, nem is értem, hogy honnan veszik ehhez egyesek a bátorságot...nekem eszembe nem jutna. Én sosem hordtam tangát, én nem szeretem, de ettől függetlenül elhiszem, hogy van, akinek pedig az a kedvence és egyáltalán nem érdekel, hogy miért hordja stb. mert ez nem az én dolgom. Szerintem egyébként jól néz ki (persze, nem mindenkinek áll jól), de ez majdnem mindegy is mert a ruha alatt nem látja senki, max. az öltözőben, de én meg nem azt szoktam nézegetni, hogy mások milyen fehérneműt hordanak mert pont nem érdekel. Senkinek semmi köze nincsen hozzá, ennyi...
2017. jún. 14. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén érdekel h látják h milyen bugyi van rajtad? az öltözőben? mert emlékeim szerint ott senki nem nézegette a másik bugyiját..amúgy semmi közük hozzá, én is szeretem a tangát és testesebb vagyok. Higiéniai szempontok lehetnek mérvadóak, de nem hiszem h normál ápoltságnál ez probléma lenne, szóval hord csak nyugodtan.:)amúgy sajnos kezd kimenni a divatból évek óta egyre kevesebbet látok.:S
2017. jún. 20. 02:43
 15/16 A kérdező kommentje:
igen az öltözőben... számomra a tanga a kényelmes nem cserélném le semmi másra utálom a teli seggű mama bugyit aminek nagy az ülete és átlátszik a vonala... régen hordtam olyat is vagy ha megvan akkor felveszem a betét miatt de nem bírom elviselni bele izzad a seggem. a tangát meg nem is érzem hogy rajtam van
2017. jún. 20. 13:37
 16/16 anonim válasza:
100%

Nem ciki. Ne adj mások véleményére. Ha neked kényelmes nyugodtan hord azt. Én nagyjabol 1 hónapja kezdtem el hordani, eleinte nagyon furcsa volt, utáltam, de teljesen megszoktam. :)

Üdv,

Egy molett , telt karcsú lány

17/L

2017. júl. 10. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!