Miért mindig a kövér, rossz alakú nők ítélik el a tangát? Talán már ciki a tanga?
Pedig van benne némi igazság. Ugyanis a tanga hátul a végbelet irritálja, és ezáltal tényleg fertőzéseket okozhat. Nem a leghigiénikusabb fehérnemű-
" A tanga mellett divat diktálta érvek szólnak, ám ugyanakkor ez a forma az, ami a legideálisabb a kórokozó "utaztatásához" a végbélnyílás és a hüvely között.
A tanga közvetítésével akár a gombák, a coli- és hozzá hasonló bélbaktériumok is okozhatnak nőgyógyásztati fertőzést, mellesleg az alsótestbe mélyedő textil irritálhatja a genitáliák környékét és gyulladást is okozhat. "
Azt, hogy anyudnak sosem volt semmi baja, az nem jelent semmit. Lehet volt, csak neked nem mondta. Olyan nő meg nincs a földön aki élete során legalább egyszer ne fázzon fel, vagy ne kapjon el egy gombás fertőzést.
Ja 160 cm / 55 kg vagyok..
Értékelnéd inkább, hogy felhívják rá a figyelmed! Ha utálnának azok a "csúnya kövérek", megtartanák maguknak és szurkolnának hogy szenvedj.
Nem irigyel téged a fene se. Tiniként 160 centi 45 kg-s pehelysúlyúként hordtam, okozott is problémát, így leszoktam róla.
Én se hordok tangát, mert szerintem se nem kényelmes, se nem higiénikus. És még kövér sem vagyok.
Nyilván ha neked kényelmes, hordd azt, nem tartom túl okos dolognak emiatt beszólogatni másoknak, senkinek semmi köze ahhoz, ki milyen alsóneműt hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!