Fiuk! Ti a hosszú fürdőnadrág alá szoktatok felvenni valamit például boxert vagy fürdőgatyát?
Figyelt kérdés
Félek ha gyorsan lecsúszok a csúszdán akkor felgyűrődik a nadrág és kilátszik a lompos vége, vagy csak simán a nap bármely részén kikukkant egy pillanatra a nadrágból:)2017. jún. 13. 16:31
11/16 anonim válasza:
Csak engem "indít be" ez a téma? :) 29/N
12/16 anonim válasza:
Alapvetően úszáshoz úszónadrágot veszek fel. Ha valamièrt mégis rövidnadrágot,akkor tangát veszek alá.
13/16 anonim válasza:
Ezzel bizony csak te vagy igy! Mast "ugy" nem erdekel.
14/16 Nonameboy45 válasza:
Persze:D
Hisz a strandon nem csak Nagymami korosztályú nők vannak és hát persze ha megtetszik ott egy hölgy bikiniben,akkor ez alul is látszik és számomra elég kínos😅
15/16 anonim válasza:
Én nem szoktam, ki nem álom ha lenne plusz boxer is rajtam sok féle fürdő gatya megoldást teszteltem mi jó és mi nem, mű szálas szart amiket lehet venni ki nem álom kb kukás zsákot is magamra vehetek, én magam meg oldoztam egy farmerből lett le vágva a szára kb boxer alsó méretűre, nem lóg ki belőle nem látszódik, mivel rövid, zsebei ki lettek vágva, be lett varratva, pl max ez hátrány nincs zsebe, így strandon el megyek pl veni üdítőt stb telefonom nem tudom zsebre rakni, de megoldás erre le húzom a sliccem a farmeren be teszem a telefont cipzár vissza húzom, pénzt meg a kezembe viszem.
16/16 anonim válasza:
Higiéniai okokból aggályos a nem medencékbe szánt aláöltözet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!