Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiuk! Ti a hosszú fürdőnadrág...

Fiuk! Ti a hosszú fürdőnadrág alá szoktatok felvenni valamit például boxert vagy fürdőgatyát?

Figyelt kérdés
Félek ha gyorsan lecsúszok a csúszdán akkor felgyűrődik a nadrág és kilátszik a lompos vége, vagy csak simán a nap bármely részén kikukkant egy pillanatra a nadrágból:)

2017. jún. 13. 16:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Igen, én a fürdőgatya alá fel szoktam venni egy boxert, és az alá még egy farmer nadrágot is.
2017. jún. 13. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
30%

En ajanlanam az ilyen hiu fiukak reszere a muszlim lanyoknal divatos burkinit!

Abban semmi nem fog kikandikalni meg a tested sem!

2017. jún. 13. 17:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Azt mégis hogy? Azért van benne a háló?
2017. jún. 13. 17:27
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
En sí nadrágot veszek alá.
2017. jún. 13. 17:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem veszek alá semmit, nem fogok kánikulában huszonkettő nadrágot magamra ölteni. Rövid fürdőnadrágot hordok, amiben háló van. Csúszdázni meg nem szeretek.
2017. jún. 13. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

ha csúszdázok, vagy ugrálunk a vízben, akkor veszek alá egy ilyen rövid feszülős fürdőgatyát. egész vékony kb 2 perc alatt szárad

ha haverokkal megyünk akkor is szoktam. volt már h az egyik csaj viccből lerántotta a gatyámat és hát így nem látta meg az egész strand a szerszámot

de értelemszerűen, ha csak úszkálok vagy csak lazulok nem veszek, minek?

2017. jún. 13. 21:51
 7/16 anonim ***** válasza:
57%

Ugye, ugye, amikor olyan gatyában mászkálunk, ami nem is arra való, csak majmoljuk a többit.

Hosszú fürdőnadrág: elméleti kategória. A gyakorlatban nem létezik, még ha egyesek annak is nevezik ki.

2017. jún. 13. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Én általában szoktam egy boxert, valami könnyebbet. Gyorsan szárad egyébként és melegben sem panaszkodtam miatta. Volt már hogy egy fejes ugrásnál kapóra jött :D

Egyébként pedig alapvetően senki se fogja látni, így teljesen mind1. Sokan hordanak egyébként alatta valamilyen okból kifolyólag. (egyébként volt olyan is ami kissé irritáló volt és sokkal kényelmesebb volt úgy, hogy volt alatta egy boxer.

2017. jún. 14. 10:50
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
De ha már úgyis kerül alá valami, mi a rossebbnek fölé még az a bő bugyogó?
2017. jún. 14. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

Mert valoszinu ilyenkor elo jon a szemermetesseg!

Ilyenkor egyik sem nagyfiu csupan kis nyuszi nehogy latszon valami.

Ennek legalabb annyi ertelme van mint a sok lokott biciklistanal mikor felveszik a kenyelmes szabad mozgast biztosito bringas nadragot es arra ezt az oldalt zsebes bo szaru szhart ami nem nyulik ellenben a bringasgatyaval ami kimondottan bringazasra valo , de ez a bo gatya meg csak hatraltat a mozgasban mivel nem nyulik mert zsakvaszon anyagbol van.

2017. jún. 14. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!