Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik a kedvenc MAGYAR Instagram...

Kik a kedvenc MAGYAR Instagram celebeitek?

Figyelt kérdés
Légyszi csak magyarokat írjatok! Kiket követtek?

2017. jún. 10. 15:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
84%

Belenéztem találomra.

Tőle pl milyen inspirációt lehet szerezni? @agotaboglarka

[link]

Kacsacsőrű emlős, szolibőr, macskakörmök, cigi a kézben, szemöldök alkoholos filccel, szánalmas tetkók, 8 millió szívecske a hozzászólásokban.

Szemmel láthatóan az IQ-ja alacsonyabb, mint a cipőmérete. 1 cipőé, nem egy páré.

Ő egy ideál ?? Ha fizetnének érte, akkor se bírnám elviselni magam mellett 1 percig se.

2017. júl. 10. 22:57
 22/48 anonim ***** válasza:
0%
21 te biztos nagyon szèp lehetsz.mindenkinèl szebb.
2017. júl. 10. 23:28
 23/48 anonim ***** válasza:
Na ezzel aztán jól megcáfoltad a mondandómat. Nincs érv? Még a végén kiderül, hogy igazam van: magamutogató hülye pitschák, akik nagy részének ráadásul ehhez sem a kálső, sem a belső adottságai nincsenek meg.
2017. júl. 11. 10:46
 24/48 A kérdező kommentje:

@agotaboglarka szerintem is borzasztó, pont, mint @vikihalmosii kisasszony. Nekem ők nagyon kilógnak ebből a sorból, számomra "olcsó" kinézetük van, és videók alapján nem csak kívül vannak náluk gondok...

De @nnooemi és @annacsoknyai mindig igényes, szép képeket tesznek fel. @nnooemi csodás süteményeket készít pl. @annacsoknyai stílusát szeretem.

Mihalik Enikőt és Palvin Barbit pedig szerintem nem kell magyaráznom, miért inspiráló személyiségek.

2017. júl. 12. 02:32
 25/48 A kérdező kommentje:
Várok még válaszokat, neveket!
2017. júl. 12. 02:34
 26/48 anonim ***** válasza:
Palvin Barbi, Mihalik Enikő pfff. Amúgy nekem nincs! Hála Istennek!
2017. júl. 20. 13:43
 27/48 A kérdező kommentje:
Ha nincs instád, minek szólsz hozzá? Barbi és Enikő pedig világhírű modellek. Igenis irigylésre méltó, amit ilyen fiatalon elértek. Elég nagy baj, hogy külföldiek milliói rajonganak értük, itthon Magyarországon pedig szidják őket sokan. Engem büszkeséggel tölt el, ha kinyitom a Vogue magazint, és Barbit vagy Enikőt látom benne. Vagy megnézem egy világhírű márka bemutatóját, és őket látom a kifutón. De az irigység nagy úr ugyebár....
2017. júl. 20. 14:00
 28/48 anonim ***** válasza:
ezek annyira tucatlányok, hogy az már fáj... mindegyik pipaszár láb, kacsacsőr, ugyanazok a ruhák (most mindegyik a zara gyöngyös bakancsban tolja. no komment), foglalkozásukról semmit nem tudunk. olyan jó lenne egy olyan magyar lány instagrammját nézegetni, akinek pl menő vállalkozása van, és láthatjuk azt is, hogy telik a napja, nem a guccija van állandóan kipakolva, meg épp hogy hol vásárol. legtöbbjük pedig hazugságban él, mert nem egyet ismerek személyesen aki replikákban pózol, vagy tudom, hogy luxusprosti volt (pl doric, és kallo jenny, vagy az a mirtill). klara szandi blogjába egyszer beleolvastam, sík buta az a lány, értelmetlenségeket ír, már nevettem, h h lehet valaki ekkora idióta... no mindegy, kérdésedre a válasz: wolf eszter képeit én nagyon szeretem, és kiss virág, számomra ők inspirálók.
2017. okt. 16. 07:53
 29/48 A kérdező kommentje:

Wolf Eszternek is Zara gyöngyös bakancsa van, és “pipaszár” lába (szerintem egyébként nagyon szép lány)! :) Nála nem zavar?

Van azért olyan lány, akinek ki is van írva, hogy mit dolgozik. Csak járj nyitott szemmel. Doric cuccainak egy része nem eredeti. Azt nem tudom régebben mit csinált, így nem tudom sem alátámasztani, sem megcáfolni amit Írtál.

2017. okt. 18. 11:14
 30/48 anonim ***** válasza:
@annavasony
2017. okt. 20. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!