Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik a kedvenc MAGYAR Instagram...

Kik a kedvenc MAGYAR Instagram celebeitek?

Figyelt kérdés
Légyszi csak magyarokat írjatok! Kiket követtek?

2017. jún. 10. 15:01
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz! Jöhetnek még! :)
2017. jún. 11. 12:02
 12/48 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nincs kedvencem csak nézegetem őket és tényleg azon gondolkozom hogy ezek a "nők" mennyire ostobák. Csak a pénz élteti őket, főzni nem tudnak, felmutatni nem tudnak semmit és azt hiszik hogy ők különbek mindenkinél csak mert a férjük eltartja őket. Nem is értem ezek hogy lehetnek bárkinek is a kedvencei? :D
2017. júl. 3. 12:52
 13/48 anonim ***** válasza:
36%
Azoknak a kedvencei, akik maguk is ilyenek.
2017. júl. 3. 15:06
 14/48 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy pár kép alapján milyen sztereotípiákat írsz le... Nem tudom miből gondolod, hogy nem tudnak főzni, és nem dolgoznak. Attól, hogy nem azt osztják meg, még lehet, hogy főznek, dolgoznak, és vannak problémáik is. Vannak olyan Instagram celebek, akik kifejezetten főzős posztokat tesznek fel, vannak akik posztolnak munkából.

Nem értem, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, miért szólsz hozzá? Vagy írj pár nevet, vagy lapozz tovább!

2017. júl. 3. 22:48
 15/48 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon naív lehetsz!:D

Nehogy már ne írhassak választ és azt amit én gondolok.

Ha ennyire fel vagy háborodva akkor talán te is ilyen életképtelen nő vagy mint ezek? :D Vagy olyan akarsz lenni? Mert akkor gratula :D Na szép napot!

2017. júl. 4. 08:32
 16/48 A kérdező kommentje:

Az én Instagramom alapján is lehet ezt szűrnéd le, mert ritkán rakok fel főzős képet, bár van, és szeretek is főzni.

Reggeltől estig dolgozom, jól keresek, mégsem teszek fel melóban készült képet, csak nagyon ritkán, mivel elég sűrű a programom, így nem is nagyon marad időm posztolgatni. Nem vagyok Instagram celeb, mielőtt azt hinnéd, viszont szeretem az igényes képeket és a szép ruhákat. Ettől még van agyam, és nem vagyok életképtelen. A kérdés emiatt született. Olyan lányokat szeretek követni, akiknek van stílusuk, szép helyeken járnak, jókat esznek. Inspiráció céljából. Nem az életemhez, az van nekem is. Csupán ötletmerítés szempontjából. Egyébként mindenki tudja, hogy Instagramon mindenki a legjobb oldalát mutatja, lehet sokszor a valósággal köszönőviszonyban sincsenek a képek. Ha valaki ezzel nincs tisztában, ott nagy baj van. Egyszerűen a képeket kell látni, nem kell mögé gondolni semmit, és nem leszel ilyen frusztrált, mint ahogy a válaszodból látszik. Süt róla a rosszindulat. Ez engem nem érdekel. A sztereotípiákat pedig nem szeretem.

2017. júl. 4. 09:52
 17/48 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy hangosabbat pukkantanak, már felteszik. Így aztán tényleg jelzés értékű, ha főzésről, melóról nincs semmi. Továbbá, aki egyetlen kacsacsőrű képet is feltesz, az eleve csak 85-ös iq-ról indul. Lefelé.
2017. júl. 4. 15:29
 18/48 anonim ***** válasza:
0%
Én is szeretem a szép ruhákat és olyanokban is járok mert van is rá keret. De én nem majmolok senkit ötletmerítés céljából. :D Engem nem érdekelnek ezek a lányok mert szerintem igenis életképtelenek. Egy csekket nem tudnának befizetni. Na én be is fejeztem a vitát. Szia
2017. júl. 5. 08:48
 19/48 A kérdező kommentje:

Vitát? Ha ez neked vita, akkor te vagy az életképtelen! :D

Nem majmolás, inspiráció. Látom nem tiszta neked a fogalom. Inspirál egy fitnessblogger, hogy én is jobb legyek, inspirál egy divatblogger, aki elérte, hogy külföldi nagy cégek hívják meg a rendezvényeikre, inspirál egy anya, aki szülés után is tud fitt maradni, sőt, inspirál egy olyan lány is, aki ételeket posztol különböző éttermekből. Minden olyan dolog, amiről lehet nem is tudnék, ha ezeken az oldalakon nem látnám. Nem a kacsacsőrű lányokról van szó, hanem azokról, akik elértek valamit, és profi képeket tesznek fel, igényes képaláírásokkal. A te szegénységi bizonyítványod, hogy te csak a kacsacsőrű lányokat nézegeted, és csak őket tekinted az "Instagram celebeinek". (Ami hozzáteszem egy lealacsonyító jelző, de mindenki ezt használja azokra a lányokra is, akik csücsörítés és pasipénz nélkül is elértek valamit, ezért követik őket több tízezren, százezren...) És mint írtam, az Instagramon tudni kell helyén kezelni. Neked ez nem megy, úgy látom. A frusztrációdat pedig kérlek ne rajtam próbáld levezetni. Úgy sem sikerül!

Szia!

2017. júl. 6. 00:34
 20/48 anonim ***** válasza:

@nnooemi

@plumpi

@kpolla

@vikihalmosii

@horvathcinco

@annacsoknyay

@agotaboglarka

@eszterwolf

@evagyanis

@eniko

@realbarbarapalvin

@sandra_vds

@reginadukai

@jenny_kalo

@klaraszandis

2017. júl. 10. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!