Milyen az Andrássyn vásárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Bár én nem tehetem meg, de érdekelne milyen az Andrássy út üzleteiben vásárolni ? Pl.: Gucci, LV , Burberry stb...
Mivel másabb mint egy Zara?
Milyenek az eladók?
A termékek ára euróban van feltüntetve?
Milyenek a próbafülkék?
Es milyen egyéb más tapasztalatok van?
Köszönöm előre a válaszokat!!!!
2017. jún. 4. 23:54
11/16 anonim válasza:
Egyeseknek elég komoly izlésficama van! Gucci?? Ki ad ki pénzt ilyen szarokért?! Undoritóak ezek a göncök
12/16 anonim válasza:
Szerencsére te nem ezek szerint!
Én igen, és imádom!!! :)
Nem kell mindenkinek tetszenie, nekem sem tetszik minden, valószínűleg az sem amit te viselsz, csak engem hidegen hagy! Plusz nem ez volt a kérdés! :)
Szép napot!
13/16 anonim válasza:
Azert a Guccit leizlesficamozni durva..Hidd el nekünk akik el "izlesficama"van a te gonceid nem tetszenenek.😅
14/16 anonim válasza:
Az igazi Gucci ilyen elegáns mindig:
Az a baj, hogy itthon eléggé úgy terjedt ez a LV, Gucci meg Armani el, mint a kamu piaci dolgok, az eredetiek teljesen más embertípust céloznak meg. És nem pénzről beszélek, viselkedésről.
16/16 anonim válasza:
Neked... :D Nekem valószínűleg az lenne undorító amit te viselsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!