Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az Andrássyn vásárolni?

Milyen az Andrássyn vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Bár én nem tehetem meg, de érdekelne milyen az Andrássy út üzleteiben vásárolni ? Pl.: Gucci, LV , Burberry stb...

Mivel másabb mint egy Zara?

Milyenek az eladók?

A termékek ára euróban van feltüntetve?

Milyenek a próbafülkék?

Es milyen egyéb más tapasztalatok van?

Köszönöm előre a válaszokat!!!!

2017. jún. 4. 23:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Az eladók többsége kinézet alapján ítél meg és annak függvényében lesz segítőkész vagy visszautasító. Sajnos nálunk ez így megy, bezzeg Svájcban a 30-40000€-s órát odaadják felpróbálni még ha gumicsizmában mész be nyakig sárosan, mert ott a potenciális vevőt látják az embernek nem pedig ítélkeznek.

A legtöbb üzletben felvan tüntetve az ár euróban is az ár.

Az üzlet különben semmi extra de ha ennyire érdekel miért nem mész be és nézel körül?

Amúgy az ott 'vásárlók' többsége iszonyat primitív és csak a sznobot játszani járnak oda, majd facebookon keresik az olcsó használt designer ruhákat.

2017. jún. 5. 00:39
 2/16 anonim ***** válasza:
10%
Ugyan az. Gondolom te is egy tizenéves vagy akit szabadon fognak meg telerakjak a zsebedet pénzel. Mert azért a Zara sem egy olcsó hely. Magyarországon ha nincs rajtad Giorgio Armani vagy ilyesmi akkor semmibe vesz mindeki. Mert mindenki lesz@rja hogy te ki vagy.
2017. jún. 5. 00:43
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
drága
2017. jún. 5. 08:01
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát azért sokkal másabb mint egy Zara,ott ahogyan belépsz máris jönnek oda hozzád és megkérdezik miben segíthetnek,illetve mindenkívánságodat nézik.Az eladók többsége nagyon kedves,de azért van pár bunkó is,ám ha őket szépen leépítéd akkor észreveszik magukat.Általában fel vannak tüntetve az árak euróban.A próbafülkék úgy vettem észre,hogy jóval nagyobbak mint másmilyen boltokban,sokkal tágasabbak.
2017. jún. 5. 10:38
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

Azért szép, hogy egyből lesznobozzák az embert, ha odajár vásárolni. :D Nem kellene irigykedni...

Párszor vásároltunk már ott és igaza van az előttem lévő válaszolónak, hogy az eladók általában nagyon figyelmesek, ha próbálsz, ott vannak a közelben, esetleg hoznak másik méretet, stb. Felpróbálhatsz bármit, ebből nem csinálnak ügyet. A próbafülkék tényleg nagyobbak és ami nekem feltűnt, hogy a világítás természetesebb, melegebb, az ember nem egy falfehér zombi, ha belenéz a tükörbe. :D

2017. jún. 5. 12:49
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Az Andrássy jó volt 8-10 éve, de talán még jó lesz, és fejlődnek a divatmárkák. Mert most semmit se kapni a külföldön felkapott márkák közül. A Burberry kivétel, de az Burberry, örök elegancia. Az ilyenek, mint Louis Vuitton meg Armani meg Gucci már vagy 10 éve nem divatosak és nem menők. A magyar eladók pedig nagyon gázak, ez a segítőkészség szintén kb. 9-10 éve nem menő külföldön sem. Ők azért jönnek itthon oda hozzád, mert csapkodják a hátukat, hogy rád erőszakoljanak valami cuccot, mert kell a forgalom. Normális helyeken eladót sem látsz, hanem kávéznak az öltözőben, stb. Aki bemegy és segítségre van szüksége, úgy is fel fogja keresni az eladót, erre rájöttek már külföldön jó régen.
2017. jún. 5. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Én szeretem a 3 nagy márkát az Andrássyn. Sokat vásárolok külföldön, nekem az árukészlet kivételével nincs semmi problémám az itthoni üzletekkel. Gucciban, LV-ben, Burberryben is mindig nagyon kedvesek velem. Sajnos a választék jóval kisebb, mint kint, de beszerzik amit szeretnék.

Miben másabb, mint egy Zara? Sokmindenben. Vásárolok Zarában is, nem vagyok "sznob", de nagyon szeretem pl Guccit. (Előző válaszolónak jelezném, hogy jelenleg a Gucci darabjai nagyon felkapottak, van amire hosszú várólista van, a bloggerek az egész világon jelenleg Gucci Princetownt és Dionysost viselnek, mellesleg szerintem a mostani kollekció gyönyörű.)

Szóval ezekben az üzletekben nem kell (külföldön sem) vadásznod az eladót, egyből üdvözölnek, az ajtót is nyitják neked. Itallal kínálnak, kedvesek, mindent azonnal hoznak. Ha vásároltál a szatyrot nem odalökik, hanem kilépnek vele a pult mögül, (ez külföldön, pl Milánóban és Párizsban még jellemzőbb, ott mindig az ajtóig kísérnek és ott adják át a csomagokat). A próbafülkék tágasak, kellemes fénnyel, nem torzító tükörrel, és nem sülsz meg próbálás közben (Váci Zaraban nyáron 40 fokos a próbafulke pl.). Az árak elsődlegesen forintban vannak itthon feltüntetve. Van amin euróban is rajta van.

Egyedüli negatív élményem az Andrássyn eddig a Ralph Laurenben volt, ott bunkók voltak az eladók, az egyik nő különösen. Többet nem is megyek be. Nem szoktam beszólni soha, nem is fordult elő azelőtt, és azóta sem, mindig kedvesen viselkedem, de akkor ott elszakadt a cérna, és ki is jöttem az üzletből.

Pedig pont RL nem egy nagy márka a többihez képest, árban sem ugyanaz a szint, de olyan lekezelően, mint ahogy ott viselkednek az emberrel, máshol nem tapasztalható. Nem tudom azóta ott dolgozik-e még a hölgyemény. Ráadásul erőszakosan el akarják venni a más üzletben vásárolt dolgaidat, hogy leteszik a bejáratnál és vigyáznak rá. Na nem...

2017. jún. 6. 00:05
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy sosem erőszakoltak rám semmit, sem itthon, sem külföldön. Nem is próbálkoztak. Az pedig, hogy külföldön nem menő, hogy segítenek az eladók, hanem kávéznak és bent ülnek... Vicces. Egyszer sem láttam ilyet, idejük sem lenne, hiszen több üzlet előtt jellemzően (pl Chanel) sor áll, mert egyszerre annyi ember lehet bent, akiket ki tudnak szolgálni. Akkor engedik be a következőt, ha felszabadult egy eladó. Nem szedhetsz le bármit a polcról, sokminden kint sincs, hanem szekrényből, fiókokból veszik elő neked, van amit kesztyűben...
2017. jún. 6. 00:13
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Viszont bármit felprobalhatsz, megfoghatsz, megnezhetsz, amint letették eléd! Attól, hogy az eladó kesztyűben fogja meg, neked nem abban kell!

És itt az Andrássyn is felprobalhatod bármelyik óraüzletben bármelyik órát!

Javaslom menj végig az Andrássyn, és nézz be a boltokba. Nyugodtan próbálj fel bármit!

2017. jún. 6. 01:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó élmény ezekben üzletekben vásárolni. Velem a Burberryben különösen kedves volt az eladó, szinte egy magánbeszélgetést kezdeményezett. És, hogy mivel másabb mint egy Zara? Hát egyrészt mindent szépen szellősen a helyén találsz az üzletben, nincsen büdös ruha szaga semminek, a próbaszülkék ajtói nem csapódnak be, hanem szépen finoman bezáródnak és nagyobbak is. Szóval egy élmény ilyen helyen vásárolni vagy csak nézelődni is.
2017. jún. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!