Gyermekkorotokban vagy később bújtatok bele kiváncsiságból nagymamátok vagy anyukátok bundájába?
A jelentésnél hiányolom a "a kérdező fétises, a kérdését légyszi tegyétek a szexualitás kategóriába mert semmi keresnivalója itt" gombot.
Nagyon unalmasak vagytok a harisnyás, talpas, szoknya és hosszú bőrkabát fétises fazonokkal együtt, találj valami nőt vagy látogass egy fizetőst ő biztos bundába bújik a kedvedért.
Nem igazán volt nekik bundájuk.
Viszont valahonnan örököltünk egy rókát. :)) Na, azt néha viccből a nyakamba tettem.
Nem vagyok fétises,csak nagyon vonzanak a bundák.Izgalmas volt hogy anyu bundája "elnyelt",mikor ő nem volt otthon.
Szerintem az emberek nagy része -ahogy nézem-többé kevésbé szereti a szőrméket,de ez még távol áll fétistől.A fétises abban különbözik tőlük,hogy szinte már nő sem kell neki a szexhez-mert ő hapi- csak egy bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!