Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy nő hány éves...

Szerintetek egy nő hány éves korig öltözhet úgy, hogy kiteszi a melleit, miniruhákban jár, stb?

Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
szerintem ez nem korfüggő, ez a kiteszi a melleit dolog minden életkorban közönséges és csúnya, tiniként még szánalmas is. Egy nőnek meg kellene tanulni anélkül hangsúlyozni a nőiességét, hogy kirakná a húspultot.
2017. máj. 28. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
39%

Ez szerintem nem életkor, hanem alak kérdése.

Ettöl függetlenül a jó ízlés szab még korlátot - a "kiteszi a mellét" esetében nagyon nem mindegy, mennyire. Ha nagyrészt látható, az semmilyen korban nem ízlése, és a mini is azért nem mindegy, mennyire az - ha a bugyi kilátszik, akkor nem.

2017. máj. 28. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem kb. 25-30 éves kor felett már érettebb az ember, hogy így hívja fel magára a figyelmet. Ha mégis, az elég elmaradott lelkivilágra utal.

A miniruha rossz lábú nőn nevetséges. Sajnos sokan nem néznek tükörbe, mielőtt felveszik. A mellkirakás egy határig lehet ízléses és izgalmas, aztán már közönséges.

2017. máj. 28. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
37%
Minirubában senkit nem engednék ki az utcára.
2017. máj. 29. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy sztem aki ízléses és illemtudó, az 18 éves korában sem pakolja ki a tejcsárdákat, ha a nagyon szélsőséges dolgokat nézzük. Szolidabb módon testet mutatni (ízléses hosszú miniszoknya, sima V kivágású vagy szívdekoltázsos top stb.) meg... sztem egyrészt alakfüggő, másrészt attól függ, hány évesnek néz ki az illető. Sztem az átlag olyan 30-35 éves korig tud így öltözködni anélkül, hogy az emberek többségének a fejében az forduljon meg, hogy "ehhez ő már túl öreg, illendőben kéne"... de mondjuk egy Demi Moore-on nem lepődünk meg, hogy felvesz egy dekoltált ruhát, és nem is tűnik olyannak, hogy túl idős hozzá.
2017. máj. 29. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
én személy szerint sose vennék fel semmi ilyesmit, de másokon nem érdekel. láttam már kb 70éves nénikét leopárdmintás naciban, pink (nem halvány) hajjal... telibe tett rá, hogy mások fintorognak meg kocsányon lógó szemekkel bámulják. menő volt nagyon!
2017. máj. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!