Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért fura a barátnőmnek ha...

Miért fura a barátnőmnek ha farmerban vagyok itthon?

Figyelt kérdés
Adok magamra és itthon sem szeretek melegítőben lenni, itthon is inkább divatos ruhában obb lenni.
2017. máj. 28. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ha az kifejezetten otthoni farmer, amiben nem mész utcára.
2017. máj. 28. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért (hacsak nincs légkonditok) a nyári 40 fokban már eléggé izzasztó lehet. De persze amíg nem izzadsz bele és nem tartod kényelmetlennek, akkor nincs vele baj szerintem.
2017. máj. 28. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is abban lennél, ha teljesen egyedül élnél magad egy lakásban? Csak mert kevesen vannak ezzel így. Talán a barátnőd azon agyal, hogy nem érzed még teljesen "otthonosan" magad a jelenlétében.
2017. máj. 28. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a gumicsizmával van inkább a baj?
2017. máj. 28. 20:56
 5/9 Metionin ***** válasza:
Ha neked ez kényelmes, akkor lelked rajta, bár a melegítő és a fermer között még vannak azért alternatívák amik távolról sem igénytelenek. Amúgy nekem is van otthoni farmerom és az utcaiak is kényelmesek ahhoz hogy otthon legyek bennük de mivel az itthon töltött időm java része a gép előtt ülésből áll, a sajátos ülési stílusom miatt (tesóm szerint egy death note szereplőre emlékeztetek ülve) a farmer bevág és inkább leggingsben tolom otthon.
2017. máj. 28. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan megszokták, hogy "otthon otthoni / játszós ruhában"... én sikítófrászt tudnék kapni szinte az összes melegítőtől, és ha nagyon muszáj, akkor inkább leggingst veszek fel tunikával otthonra, vagy ha nagyon meleg van, akkor bugyi-melltartó kombó (ill. arra rákapok egy csinos pamutruhát, ha vendég van, vagy jön postás), mert akkor megsülnék utcai ruhában.
2017. máj. 29. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Anno exemnek az volt furcsa hogy én boxer nélkül vagyok a farmerba, és hogy miért nem veszek fel boxer, mondtam neki hogy a farmert csak boxer nélkül hordom.
2024. jan. 10. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:

7.

Jó pisiszagú lehetett.

2024. jan. 10. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
8, egyáltalán nem, ha most példának vesszük, polon előbb lehet érezni izzadság szagot nap végén, de nem intenzíven hanem minimálisan, farmernak nincs szaga, maximum közvetlen bele lenne szagolva, de alapvetően ilyen gond nincs, érthető ez a felvetés, mivel igen közvetlenül a farmer van érintkezésbe, elől hátul.
2024. jan. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!