Legfeljebb milyen rövidségű az a rövidnadrág lányoknál, ami nem közönséges?
Figyelt kérdés
Ha lehet akkor képpel illusztrálva:D2017. máj. 28. 09:51
1/8 anonim válasza:
Mi úgy mérjük, hogy a karunkat kinyújtva leengedjük a test mellett. Ami nem ér el az ujjaink végéig az már nem biztos, hogy megfelelő.
2/8 anonim válasza:
Amiből nem látszik ki az ember lányának segge. Onnantól meg nem tök mindegy, hogy elér-e az ujjad végéig, vagy sem? Amúgy is mindenkinek másmilyen hosszú a karja. És egyáltalán nem biztos, hogy a rövidebb egyenlő a p*csagatyával. Nincs értelme ezzel meghatározni, a látvány a lényeg, hogy közönségesen néz-e ki, vagy sem. Fel kell próbálni.
3/8 anonim válasza:
Ilyet azért ne! Mindjárt keresek olyat is, ami jó :D
4/8 anonim válasza:
De ez itt szerintem teljesen rendben van, mégha hátulról nem is mutatják.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is az,amibol nem log ki a feneke.
Amugy ezt az ujjas dolgot most kiprobaltam,nem tudom,ki hogy van vele,de nekem kb combkozepig ernek le az ujjaim. Tehat akkor egy igenyes,normalisan takaro farmershort mar kozonsegesnek szamit? Az igen.
7/8 anonim válasza:
Hülyeség ez az ujjas dolog. Valakinek működik, valakinek nem.
8/8 anonim válasza:
Ugyan olyan hosszu mint a fiuknak!
Terdtol feljebb par centivel, azzal nem lehet melle nyulni.
Vagy ha ugy vesszuk olyan nincs hogy lanyoknal meg fiuknal ez is uniszex mert nem a hossz donti el hogy melyik nem viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!