Köverlanykent gáz ha szeretek rockos uccokban lenni? Bakancs, fekete nadrág bandas póló.
A 2-nek igaza van!
Szamomra is taszitoak es apolatlan benyomast kelto ha egy ilyen stilusu lanyt latok, ez ferfiaknak all jol mert ferfias benyomas kelt az osszhatas,egy no igy ugy nez ki mint tehen gumicsizmaba...
Pedig ezt nem lehet kinőni. ;)
Ez nem egy divat, ami pár évig tart.
Rockernek születni kell, persze nem feltétlenül jelenti azt hogy úgy is kell öltözni, de most nem értem miért baj ez?
Mondjuk tök felesleges olyanoknak mondani ezt akik nem értik... :)
Szerintem ezek a melegítőnadrágos, trógerül összekontyolt hajú nők sokkal igénytelenebbek mint egy rocker csaj aki nőiesen öltözködik.
Es itt a bokkeno ha lanyok viselik a bandas polokat, ahogy elottem leirtak!
Ezert nem ertem miert eroltetik a csajok amikor mas a szabasa mivel a ferfi test anatomiajahoz igazitjak.
"Ez nem egy divat, ami pár évig tart."
De ez pontosan ugyanolyan divatirányzat, mint a többi, a követői pontosan ugyanúgy másolják az elterjedt kliséket, ergo egy divatot követnek.
Nyilván onnantól lehet arról beszélni, hogy valaki nem divatkövető, ha az illető tényleg nem követ semmit, csak a saját feje után megy. A magukat rockernek bélyegző emberekre ez pont nem igaz.
Egyébként 70% kinövi, én is kinőttem. Ma már tök más a meglátásom az öltözködéssel kapcsolatban. Önkifejezésnek önkifejezés, de csak akkor igazán az, ha nem mész vakon egy irányzat után. Az meg a legnevetségesebb, amikor úgy gondolja magát valaki rohadt egyedinek, hogy egyébként milliárd másik ugyanolyan kinézetű ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!