Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Köverlanykent gáz ha szeretek...

Köverlanykent gáz ha szeretek rockos uccokban lenni? Bakancs, fekete nadrág bandas póló.

Figyelt kérdés
Tudom ilyen csak a vékony lányoknak áll jól. Nagyon gáz?

2017. máj. 27. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

A 2-nek igaza van!

Szamomra is taszitoak es apolatlan benyomast kelto ha egy ilyen stilusu lanyt latok, ez ferfiaknak all jol mert ferfias benyomas kelt az osszhatas,egy no igy ugy nez ki mint tehen gumicsizmaba...

2017. máj. 30. 15:41
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Férfinak sem áll jól. Fiúnak igen, de férfin ez olyan, mintha kimaradt volna a kamasz kora és utólag szeretné pótolni.
2017. máj. 30. 15:53
 13/20 anonim ***** válasza:
65%

Pedig ezt nem lehet kinőni. ;)

Ez nem egy divat, ami pár évig tart.

Rockernek születni kell, persze nem feltétlenül jelenti azt hogy úgy is kell öltözni, de most nem értem miért baj ez?

Mondjuk tök felesleges olyanoknak mondani ezt akik nem értik... :)

Szerintem ezek a melegítőnadrágos, trógerül összekontyolt hajú nők sokkal igénytelenebbek mint egy rocker csaj aki nőiesen öltözködik.

2017. máj. 31. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem gáz.
2017. máj. 31. 22:01
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Még leszavaznak mert leírom a véleményemet. Sok csicska. :D
2017. máj. 31. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:
A bandas polokkal az a baj hogy többnyire fiúknak csináljak fazonra. Ritkán kivagottabb karcsúsított fazonok pedig alkattol függetlenül előnyösebb egy testreszabott fazon.
2017. jún. 6. 20:14
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

Es itt a bokkeno ha lanyok viselik a bandas polokat, ahogy elottem leirtak!

Ezert nem ertem miert eroltetik a csajok amikor mas a szabasa mivel a ferfi test anatomiajahoz igazitjak.

2017. jún. 7. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:
83%
Persze, azért van belőle női is. Szinte mindenhol lehet már kapni... Nekem is van, nem úgy néz ki mintha egy sátor lenne, hanem van szabása és ugyanaz a minta van rajta mint egy férfi pólón. A női olcsóbb is szokott lenni ahogy láttam.
2017. jún. 7. 23:24
 19/20 anonim válasza:
Ez csak akkor gáz, ha nem vagy rocker. Rühhelem a divatembereket :D őltözz annak, ugy megfelelöen amit képviselsz
2019. okt. 28. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:
51%

"Ez nem egy divat, ami pár évig tart."

De ez pontosan ugyanolyan divatirányzat, mint a többi, a követői pontosan ugyanúgy másolják az elterjedt kliséket, ergo egy divatot követnek.

Nyilván onnantól lehet arról beszélni, hogy valaki nem divatkövető, ha az illető tényleg nem követ semmit, csak a saját feje után megy. A magukat rockernek bélyegző emberekre ez pont nem igaz.

Egyébként 70% kinövi, én is kinőttem. Ma már tök más a meglátásom az öltözködéssel kapcsolatban. Önkifejezésnek önkifejezés, de csak akkor igazán az, ha nem mész vakon egy irányzat után. Az meg a legnevetségesebb, amikor úgy gondolja magát valaki rohadt egyedinek, hogy egyébként milliárd másik ugyanolyan kinézetű ember van.

2019. okt. 29. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!