Miért nem hord nyáron minden férfi, fiú flip flop papucs-ot?
Én is fel szoktam venni itt városon belűl, de nem azért, mert hú de szép. Ezész munkaidő alatt cipőben kell lennem, hamar beizzad a lábam. Én úgy gondolom, hogy ha nem muszáj, minek vegyek cipőt. Nyílván színházba meg hasonló helyekre nem veszem fel.
Amúgy meg mindenkinek legyen ahhoz joga, hogy eldöntse mit vesz fel a lábára. Nekem sem tetszenek a szűk gatyák, meg ezek az elviszes frizurák, de nem én hordom, nem nekem kell tetszedjen. Ha akarja, akkor legyen úgy. Ha meg valaki homokos, akkor legyen az. Ki nem szarja le? Ha ez valakit zavar, akkor az elgondolkodtató, hogy benne van-e hiba. Mert különben nem másokat kritizálna...
Utolsó
Gatyát se vegyél, mert gombás leszel. Meztelenül járkálni laza és kényelmes.
Már nem azért, szerintem konkrét téged nem bántottalak, bár az eszedért nagyon meg vagy dícsérve. Mire való a rövidnadrág? És tudod, tényleg igen okos vagy.. mert van olyan rövidnadrág is, ami elég vékony, légáteresztő anyagból van, na meg a nőknek nem véletlenül gyártanak szoknyákat, tehát ezt itt lezártnak tekintem, ha nem bánod.
Én továbbra is fogom hordani az utcán is, és pont nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye. Szerintem meg az nem normális dolog, ha valaki nyáron zárt cipőben van. Vegyetek fel pulóvert is, mert szerintem igénytelen, ha látszik a karod, meg a csuklód.
Nem a divat miatt veszek papucsot, hanem, hogy a lábam ne rohadjon be. Vettem elég jó minőségű terméket, kínából tök jókat (meg lehet gagyit) is rendelni. Vastag talpú, nem taposom szét még 1 hónap alatt sem.
Ha meg koszos lesz a lábad, akkor meg kell mosni. Amúgy is sok ember rászokhatna a tisztálkodásra, mert nagyon büdösek, sokaknak olyan erős dohányszaguk van, hogy a buszon simán lefordulok az ülsésről. Az nem igénytelen? De az igen, ha próbálok vigyázni az egészségemre, igyekszek kényelmesen lenni bárhol, és nekem nincs lábgombám és nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!