Miért nem hord nyáron minden férfi, fiú flip flop papucs-ot?
Figyelt kérdés
Nagyon szexik szerintem tőle a fiúk és a férfiak. Főleg ha jóképűek.2017. máj. 26. 10:56
21/47 Barbie0022 válasza:
Nyilván nem takarja a vádilt a többi lábbeli sem.
Csupán az összhatásra írtam, hogy nekem tetszik.
(Gondoltam ez nyilvánvaló mindenkinek, de ezek szerint neked külön el kell magyarázni.)
22/47 anonim válasza:
Szerintem bekaphatjátok a f***omat, akik b*zisnak tartjátok :D Majd pont ti mondjátok meg hogy milyen öltözet számít homoszexuálisnak.. Én pl. azért hordom, mert kevésbé esik le a lábamról, mint a normális papucs. Otthon standard, kint flipflop. Amúgy ha már itt tartunk, miért gondoljátok annak, hogy aki ilyet hord az már b*zi?
23F
23/47 anonim válasza:
Minek kérdezed a véleményünket ha nem erdekel?!Hordjad csak nyugodtan a flip flopodat.😅🤙🏻
24/47 anonim válasza:
22-es
Valóban nem bzi. Csak hülye.
25/47 anonim válasza:
Nem tudom de azért a ronda,gombás,mocskos,undorító lábát takarjákel.
A rendes széplábu srácok mint én,megörvendeztetem a lábam látványával a csajokat.
27/47 pptomi válasza:
Azért, mert férfi lévén nem érdekel a divat, csak a praktikusság. Ez pedig nem az. Belemegy a kavics, rárakódik a lábamra az utcai retek, zokni nélkül megizzad a talpam, csúszkál, csapkod, hangos. És ráadásul tényleg b uzis. Mint a a mai fiatalokon a tapadós gatya, aminek térdmagasságban az ülepe, három számmal nagyobb pólóval kombinálva, színesen, mint a papagájok. A férfiviselet kényelmes, funkcionális, egyszerű. Bent mezítláb, kint cipő.
28/47 pptomi válasza:
Nem azt mondom, hogy b uzi aki ilyet hord, de b uzisan néz ki. Ráadásul aki férfiként mondja, hogy bekaphatják a p öcsét(férfiak), abban van valami hajlam. Kapjad be magadnak.
30/47 anonim válasza:
Biztos jól mutatna a férjemen az öltönnyel kombinálva! :D Egyébként van neki ilyen, de többnyire csak strandoláshoz, kerti sütögetéshez, fagyizáshoz kapja fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!