Ehhez hasonló adidas cipőt ismer valaki?
Volt évekkel ezelőtt egy adidas cipőm, nyers gumi talpa volt ami a sarka felé recés,mint ha lamellák lettek volna, tiszta bőr volt az egész, és a nike-nak van hasonlója de adidas-ban nem találok, tudnátok segíteni esetleg?
Köszönöm a gyors választ és a segítséget az adidas dragont ismerem hasonló de nem az amit én keresek, de találtam egy fotót, igaz ez egy gyerek cipő de ilyenem volt férfiban! De sehol nem találom a nevét vagy hogy hol lehetne kapni.....pedig ennél kényelmesebb cípőm nem volt évek óta vadászom....
Bocsi, most betöltötte a képed.
Adidas Gazelle talán, de inkább az Adidas Rom! De, ha ezek se, segítek tovább, csak kéne még infó! :D
találtam egy hirdetést a vaterán egy az egyben ez volt csak más színben, de minden ugyan az volt rajta hátha ezen jobban látszanak a dolgok, mert amiket mondtál voltak nagyon hasonlók de nem ez, és persze ha nem találom meg sem nagy baj mert lehet nem is gyártanak már ilyet, de a remény hal meg utoljára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!