Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeríntetek az ciki, ha...

Szeríntetek az ciki, ha itthon is szeretek kiöltözve járni? Kosztüm, fehér blúz, stb. Egyszerűen imádom hordani, nem tehetek róla. Már a ballagásom óta ez van. A barátom kicsit furcsán néz rám, de elviseli. Sziasztok.20l

Figyelt kérdés

2017. máj. 23. 13:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem ciki, csak felesleges, illetve így hamarabb piszkosak lesznek az elegáns ruhák, de ha Neked így jó, akkor járj nyugodtan így.

Én egyébként semmi pénzért nem vennék fel ünneplő ruhát sehova, soha nem is járok olyan helyekre, ahová ki kell öltözni, mert annyira utálom. :D

De mindenkinek másmilyen az ízlése, emiatt bántani a másikat primitív dolog lenne! :D

2020. dec. 9. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
22%

21-es te soha az életben nem vagy hivatalos egy esküvőre, egy bankettre, egy akármilyen alkalomra?

Évnyitóra, évzáróra se jártál, vagy oda is szakadtan mentél?

Kérdező, olyan ruhát viselj otthon amilyent csak akarsz! Ha főzöl azért érdemes egy kötényt föltenned, hogy kíméld a szép fehér blúzt.

2022. máj. 6. 12:42
 23/26 anonim ***** válasza:
76%

#22.

Ha nem kötelező, akkor én soha nem járok olyan alkalmakra, ahová ki kell öltözni. Ha meghívnak egy ilyen nem kötelező alkalomra, akkor keresek valamilyen kifogást és nem megyek el.

Az iskolai ünnepségekre kényszerből mindig felvettem egy egyszerű fehér inget meg egy fekete farmert, de azt is csak úgy, hogy magammal vittem a normális ruháimat egy hátizsákban, hogy amint vége van az ünnepségnek, azonnal át tudjak öltözni.

Én egyébként is csak olyan helyekre szeretek szórakozni járni, ahová nem kell elegánsan felöltözni. Mindig egyszerű sportcipőt, fekete pólót és pulóvert, meg fekete nadrágot viselek. Nem akarok megfelelni senkinek, de nem is értem, hogy miért zavar az öltözködésem bárkit is.

Én úgy gondolom, hogy amíg valaki nem jár büdösen és nem mutogatja magát, addig semmi baj nincs egyik öltözködési formával sem.

2022. máj. 7. 11:44
 24/26 Kései Sirató ***** válasza:
21%

23-as, te férfi vagy, vagy nő?

Nem túl érett a felfogásod. Érdemes lenne olvasnod, fejlődnöd, mostanában annyi könyv, cikk és mindenféle van megjelenés, stílus, ízlés témában.

Magaddal szúrsz ki, ha mindig egyformán jársz. Esetleg az alkatod az oka? Túlságosan kövér vagy és félsz, hogy nem áll jól minden?

Ha szakadtan mész valakihez, akkor azzal őt sem tiszteled, nem csak magadat.

2022. máj. 9. 08:09
 25/26 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, te hol dolgozol? Nem tudod kiélni ezt egy irodában, vagy olyan munkahelyen, ahova mindig ki kell öltözni?
2022. máj. 9. 08:56
 26/26 anonim ***** válasza:
63%

#25.

Nő vagyok.

Nem szúrok ki magammal azáltal, hogy mindig egyformán öltözök fel, ugyanis nekem így a jó, más embereknek pedig nem akarok tetszeni.

Nem járok "szakadtan", a ruháim tiszták, nincsenek megfoltozva és nem mutogatom magam. Egyszerűen csak mindig ugyanolyan ruhadarabokat viselek, mert nekem ez így tetszik. Én nem tartom ezt tiszteletlenségnek senki felé sem.

Egyébként sportos testalkatom van, minden nap futni járok. Sajnos az egyszerű öltözködésem ellenére is gyakran van, hogy megbámul néhány idióta férfi, de én nem foglalkozok velük.

#24.

Az az "ultragáz", aki beleköt egy olyan személybe, aki nem ártott neki az ég világon semmit.

2022. máj. 12. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!